New York Fashion Week: Το street style που θέλεις να δεις

Η καλύτερη στιγμή της ημέρας
New York Fashion Week: Το street style που θέλεις να δεις



Κάθε φορά που αρχίζει κάποια εβδομάδα μόδας, η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ ανυπομονώ να δω το street style παρά για τις νέες συλλογές των διάσημων οίκων μόδας. Και αυτό γιατι τελικά στους δρόμους βλέπεις την πραγματική ουσία της μόδας, έτσι όπως την βλέπουν οι απλές καλεσμένες, οι fashionistas και οι πιο διάσημες fashion bloggers. Λέγεται ότι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα street style είναι αυτό της Νέας Υόρκης και κάπου εδώ θα συμφωνήσω μιας και εκτός ότι θεωρείται η μέκκα της μόδα, με ένα μαγικό τρόπο μπορείς να δεις γυναίκες ντυμένες απλά και minimal αλλά τόσο στιλάτες και εντυπωσιακές που απλά μπορείς να χαζεύεις το στιλ τους για ώρες.

Τι είδαμε:

- H δεκαετία του 90' έχει επηρεάσει τους πάντες. Αγόρια και κορίτσια θυμούνται την παιδική τους ηλικία (και όλες τις τάσεις που φορούσαν τότε) και κάνουν το 2016 να φαίνεται τόσο κοντά στο 90'.

- Denim παντού! Jacket, ψηλόμεσα τζιν παντελόνια και αξεσουάρ, όλα ντύνονται με το πιο κλασικό και διαχρονικό ύφασμα. 

- Το αθλητικό στοιχείο είναι πια chic επιλογή. Ρούχα γυμναστικής γίνονται πια αναγκαία κομμάτια στο street style της New York fashion week.

- To cool με το edgy στοιχείο παντρεύονται μια χαρά. Τώρα μπορείς πάνω από το επίσημο φόρεμα σου ή το κάθως πρέπει να φορέσεις ένα δερμάτινο jacket χωρίς να ''χτυπάει στο μάτι''.

Τι γίνεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης τώρα:

Ολες οι φωτογραφίες είναι του φωτογράφου Tyler Joe.

Tα brands που ΔΕΝ θα δεις στην εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη (και πρέπει να τα μάθεις)!