Μόδα φθινόπωρο 2017: Ποιο τζιν παντελόνι λατρεύουν τώρα η Kendall, η Gigi και η Bella Hadid;

Eίναι εντυπωσιακό και θα το δοκιμάσεις και εσύ
Μόδα φθινόπωρο 2017: Ποιο τζιν παντελόνι λατρεύουν τώρα η Kendall, η Gigi και η Bella Hadid;



Mια στιλιστική τους επιλογή, μια τάση! Φυσικά ο λόγος γίνεται για 3 κορίτσια που ότι και να φορέσουν, το επόμενο λεπτό γίνεται αγαπημένο trend όλων των νέων κοριτσιών και όχι μόνο. Η Bella και Gigi Hadid αλλά και η Kendall Jenner είναι η νέα και σύγχρονη γενιά που άνετα μπορούν να χαρακτηριστούν fashion icon. Βλέποντας πρόσφατες φωτογραφίες του και street style, παρατηρήσαμε ότι τώρα τελευταία έχουν το ίδιο αγαπημένο τζιν παντελόνι. Είναι εκείνο που έχει 2 αποχρώσεις (προς τα μέσα είναι πιο ανοιχτό και από το έξω μέρος πιο σκούρο, είναι cropped και ψηλόμεσο. Και να φανταστείς ότι και οι 3 κατάφεραν να το συνδυάσουν διαφορετικά:

H Bella Hadid, σε μια βραδινή έξοδο φόρεσε το two-tone τζιν και πάντα σε casual & chic mood, το συνδύασε με μακρυμάνικο cropped top, μεταλλικές γόβες, λαμπερό τσόκερ στο λαιμό και μικρό τσαντάκι χειρός.

H Kendall Jenner από την άλλη διάλεξε ένα look σε πιο σπορ ύφος. Συνδύασε το ιδιαίτερο τζιν με αθλητικά παπούτσια, λευκό t-shirt και μακριά ζακέτα και αυτό ήταν.

Τέλος η Gigi Hadid, με 90's αέρα αποδεικνύει ότι ένα λευκό off-shoulder top, ένα δίχρωμο τζιν, ένα ζευγάρι σαγιονάρες, ένα τσόκερ και μια mini τσάντα, μια χαρά μπορούν να σταθούν σε ένα night look.

Φόρεσε το και εσύ: 

Tζιν παντελόνι Rag & Bone.

Τζιν παντελόνι Topshop.

Τζιν παντελόνι Gap.

- Οι κρίκοι επέστρεψαν! Μάθε πως να τους φορέσεις χωρίς να είσαι κιτς!

- 10 σημάδια για να πετάξεις το σουτιέν σου τώρα!