Pretty Woman : Τα 5 outfits που λατρέψαμε ( και έμειναν στην ιστορία ) !

Από το 1990 μέχρι και σήμερα είναι από τις ταινίες που δεν χορταίνουμε για πολλούς λόγους!
Pretty Woman : Τα 5 outfits που λατρέψαμε ( και έμειναν στην ιστορία ) !



Αμερική 1990, η Julia Roberts και  Richard Gere ενσαρκώνουν την ιστορία που αποτελεί ακόμα και σήμερα ταμπού, μιας πόρνης και ενός πλούσιου άντρα, που ερωτεύονται υπό μη συνηθισμένες συνθήκες. Και στο τέλος, κλασσικά, καταλήγουν μαζί και ερωτευμένοι. Όσο κλίσε και αν ακούγεται, είναι από τις ταινίες που δεν χορταίνουμε!

Εκτός από τους προφανείς λόγους της υπόθεσης της ταινίας, αυτό που σαν fashion addict, μου μένει ανεξίτηλο από αυτή την ταινία, είναι outfits Vivian Ward (Julia Roberts). Κάθε ένα από αυτά έχουν το δικό τους ύφος και στιλ. Που ακόμα και σήμερα η μόδα εμπνέεται από τις στιλιστικές επιλογές των 90s!

Φορέματα με κοψίματα στο μέρος της κοιλιάς, έντονα χρώματα, τονισμένοι ώμοι, μεγάλα καπέλα και ψηλόμεσα παντελόνια αποτελούν ακόμα και σήμερα σημείο αναφοράς του στιλ μας!Κάπως έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πισωγύρισμα σ την εποχή των 90s, που έμεινε στην ιστορία της μόδας, συνδεδεμένη με την αγαπημένη σε όλες μας ταινία, Pretty Woman...

Ξεχώρισα λοιπόν τα top 5 outfits της Julia Roberts, για να ταξιδέψουμε και να θυμηθούμε την τότε εποχή, που τα κοινά σημεία με την τωρινή είναι αρκετά!

Αγαπημένο φόρεμα, σήμα κατατεθέν της ταινίας, αυτό το χαρακτηριστικό, δίχρωμο λευκό-γαλάζιο, με ανοίγματα στην περιοχή της κοιλιάς φόρεμα.


Η chic εκδοχή της Vivian Ward, με πουά φόρεμα, καπέλο και λευκά γάντια, μας θυμίζει κάτι από Jackie O !


Total White, μαύρο statement καπέλο και λευκές πέρλες στα αυτιά. Ας μην πούμε κάτι άλλο.


Ψηλόμεσο κόκκινο παντελόνι, με ίδιο σε χρώμα σακάκι, λευκό φανελάκι και ζώνη. Μην μου πεις πως δεν θα το έβαζες τώρα;


Πόσο μας έμεινε και αυτή η σκηνή… Με το εντυπωσιακό κατακόκκινο εφαρμοστό φόρεμα και λευκά μακριά γάντια… Απλά υπέροχο!