H Drew Barrymore έγινε 43! Το 90s στυλ που όλες αγαπήσαμε

Eπιστροφή στην αγαπημένη δεκαετία λοιπόν
H Drew Barrymore έγινε 43! Το 90s στυλ που όλες αγαπήσαμε



Πότε ήταν στην ταινία E.T (σε ηλικία 6 χρονών) πότε σήμερα έκλεισε τα 43, ούτε που το καταλάβε. Άτιμε χρόνε! Αν λοιπόν είσαι fan της μόδας και γενικότερα αγαπάς να δοκιμάζεις νέες τάσεις, τότε θα έχεις καταλάβει ότι η δεκαετία του 90' έχει επιστρέψει δυναμικά. Τώρα οι φωτογραφίες και τα ρούχα που φορούσες τότε, δεν θα σου φαίνονται ξεπερασμένα αφού ήρθε και πάλι η στιγμή να τα δοκιμάσεις. Και αν δεν μας πιστεύσεις δες τα 11 look της Drew Barrymore (η οποία ήταν από τα teen idol της εποχής) από τότε και αντίγραψε τα!

1. Φόρεσε ένα σκουρόχρωμο blazer και συνδύασε το με ένα τζιν σορτς. Φυσικά για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μέσα από το blazer μην φορέσεις κάποιο t-shirt ή τοπ. Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι statement ψηλοτάκουνα όπως αυτά τα Chloe!

2. Tα loose ρούχα ήταν τότε τάση και σήμερα πάλι επανέρχονται δυναμικά. Σε συνδυασμό με το ανδρόγυνο look, θα κάνεις θαύματα.

3. Επίλεξε και εσύ ένα φόρεμα σε floral μοτίβο σε όποιο έντονο χρώμα εσύ προτιμάς και κάνε την διαφορά φορώντας μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Σε αντίθεση με το ρομαντικό στιλ, θα πετύχεις ένα πιο grunge outfit.

4. Μπλε σουέντ jacket, τσόκερ και γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς; Και όμως μπορείς να τα φορέσεις ξανά, χωρίς να σε δείχνουν με το δάχτυλο. Ok! Το Mickey Mouse backpack μπορείς να το αφήσεις σπίτι σου.

5. Το casual στιλ επέστρεψε και μπορείς να το επιλέξεις από το πρωί έως το βράδυ χωρίς κανένα πρόβλημα. Το φετινό καλοκαίρι, θα χρειαστείς πολλά μονόχρωμα t-shirt.

6. To συγκεκριμένο look θα γίνει η ''στολή'' του χειμώνα.  Όλα τα ρούχα τα έχεις στη ντουλάπα σου, άρα προετοιμάσου για το πιο stylish winter look.

7. Πουά και oversized λουλούδια; Σου αρέσει ή όχι, παρόμοιο print είδαμε σε μια από τις τελευταίες συλλογές του οίκου Dolce & Gabbana. Τι λες; Ακόμα το σκέφτεσαι;

8. Το tiny φόρεμα στην απόχρωση του πάγου, σε συνδυασμό με τις μαύρες πλατφόρμες και το λουλούδι στα μαλλιά, είναι το ιδανικό look για μια βραδινή έξοδο.

9. Τα πράγματα είναι απλά, ένα ζακετάκι cropped top, ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και τα αγαπημένα σου άνετα μποτάκια, είναι το το look που χρειάζεσαι για κάθε μέρα.

10. Το μαύρο λαμπερό και μίνιμαλ maxi φόρεμα της Drew, με την εντυπωσιακή πλάτη, απλά θα το αγαπήσεις.

11. Aν φορέσεις παρόμοιο look με το συγκεκριμένο, ένα είναι το σίγουρο, έχεις πετύχει το τέλειο 90's style. Τα cropped top, τα ψηλομέσα τζιν παντελόνια και τα all star είναι hot τάσεις τώρα.

Tο denim του 90' επέστρεψε δυναμικά! Μάθε εδώ τι πρέπει να αποκτήσεις τώρα!