Αν επιλέξεις μίνι τσάντα, φρόντισε να είναι statement

Αν μη τι άλλο...
Αν επιλέξεις μίνι τσάντα, φρόντισε να είναι statement



Δεν ξέρω αν το παθαίνεις και εσύ, αλλά εγώ όσο μεγαλώνω θέλω οι τσάντες που κρατώ (και δεν έχει σημασία αν είναι για το γραφείο, ή 1για κάποια έξοδο) να είναι ιδιαίτερες και να ακροβατούν από το chic στο statement στοιχείο. Και μιας σήμερα το θέμα μας είναι οι μικρές τσάντες, φρόντισε να είναι STATEMENT (αν μη τι άλλο!).

(More info please)

- Φέτος ξεχωρίζουν όλες οι μεταλλικές αποχρώσεις, τα prints αλλά και τα cool patches που έχουν ραμμένα πάνω τους οι μικρές τσάντες. Μην απορήσεις λοιπόν αν δεις μια τσάντα με print φιδιού και πάνω πολλά patches. Μιλάμε για huge τάση της σεζόν!

- Εκτός από τις κλασικές τετράγωνες που έχεις συνηθίσει να κρατάς, μην πεις όχι σε μια τσάντα σε ένα εντελώς ιδιαίτερο σχήμα. Δώσε μια ευκαιρία στο statement στοιχείο και δεν θα χάσεις.

- Μια statement τσάντα δεν σημαίνει μόνο έντονο χρώμα ή κάποιο εναλλακτικό μοτίβο. Μια ιδιαίτερη αλυσίδα, κουμπώματα και διακοσμητικά μπορούν να μετατρέψουν κάθε μικρή τσάντα, σε έργο τέχνης.

Γι' αυτό μην το σκέφτεσαι και πολύ τώρα είναι η ώρα, φέτος είναι η χρονιά που μπορείς να κρατήσεις μια μικρή statement τσάντα, ΧΩΡΙΣ να ντρέπεσαι. Από την δουλειά, μέχρι την απογευματινή βόλτα και το χαλαρό ποτάκι, το mini τσαντάκι θα ανανεώσει και θα μεταμορφώσει κάθε εμφάνιση σου με μια κίνηση. Τόσο απλά και κομψά!

Στην gallery που ακολουθεί δες 16 μικρές αλλά τόσο ιδιαίτερες τσάντες, που θα θες να κρατήζεις ΤΩΡΑ!

Η ώρα του ζιβάγκο έφτασε! Οι εναλλακτικοί τρόποι να το φορέσεις!