Ραντεβού online: Πώς θα δείχνεις όμορφη σε FaceTime και Skype!

Κάνε τις βιντεοκλήσεις από εφιάλτη τέχνη!
Ραντεβού online: Πώς θα δείχνεις όμορφη σε FaceTime και Skype!



Είναι πια δεδομένο: είμαστε η γενιά του 3G. Βρίσκουμε ραντεβού μέσω ίντερνετ, ερωτευόμαστε online, ο καθημερινός προβληματισμός είναι τι και πως θα ανεβάσουμε στο instagram και ο εφιάλτης μας η χαμηλή μπαταρία!

Έτσι, ακόμα κι όταν είστε χώρια, το κουμπάκι της βιντεοκλήσης σας φέρνει tet-a-tet. Ναι, μπορεί να έχεις μάθει πως θα βγάλεις την τέλεια selfie στον καθρέπτη (aka mirror selfie) ή να έχεις πάρει μαθήματα από την Kylie Jenner για το πώς πώς να ποζάρεις για να κρύψεις και να δείξεις τα δυνατά σου σημεία. Αλλά τι γίνεται όταν έχεις ραντεβού και μάλιστα online;

Συνήθως συμβαίνει όταν δεν το περιμένεις. Ο καλός σου λείπει. Εσύ χαίρεσαι που επιτέλους μπορείς να κάνεις κούρες ομορφιάς στο σαλόνι απολαμβάνοντας λαχταριστά burger με καραμελωμένα κρεμμύδια και φορώντας τις χιλιοφθαρμένες snoopy πυτζάμες σου, και ξαφνικά μια βίντεοκλήση ανεβάζει την πίεση σου στο 22! Για να αποφύγεις το εγκεφαλικό, δες παρακάτω όλα τα μυστικά για να κάνεις τις συνομιλίες σε Skype και Facetime να του θυμίζουν όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους σε ερωτεύτηκε!

  • Στη Vogue οι beauty experts προτείνουν να ψεκάσεις το πρόσωπο σου με λίγο νερό για απαλή  λάμψη ή να τσιμπήσεις τα μαγουλάκια σου να πάρουν λίγο χρώμα. Από τη στιγμή που δεν έχεις χρόνος για κανονικό μακιγιάζ, θα πρέπει να κατέχεις το σπορ της φυσική ομορφιάς!
  • Από την άλλη, εμείς στο #FollowMe σου έχουμε όλα τα μυστικά για να βγεις τέλεια και περιποιημένη, αρκεί να ξέρεις ότι έχεις λίγο χρόνο στη διάθεση σου πριν το online ραντεβουδάκι σας. Βλέπεις, οι σχέσεις από απόσταση μας έχουν κάνει προφέσορες του είδους!
  • Πριν βιαστείς να πετάξεις τα φλις καλτσοπαντοφλάκια σου και να βάλεις τακούνια, χαλάρωσε κι επικεντρώσου στο πάνω μέρος του σώματος. Οι εύκολες και safe επιλογές είναι ένα πουκάμισο, ένα crop top ή ένα απλό φανελάκι. Εννοείται από κάτω μένεις με την πυτζαμούλα ή τη φόρμα σου!
  • Το θέμα μαλλιά είναι περίεργο. Αν είναι μακριά, φέρε τα όλα από τη μία πλευρά. Αν σου ταιριάζουν οι κοτσίδες, κάνε ένα ponytail. Ενώ, αν είναι σγουρά, μην προσπαθήσεις να τα πειθαρχήσεις –φούντωσε τα κι άφησε τα ελεύθερα ή δοκίμασε τον αντίστοιχο κότσο.
  • Πάντα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα εντυπωσιακό κολιέ μπορούν να γίνουν ο δούρειος ίππος σου για να μην ασχοληθεί με λεπτομέρειες που σε αγχώνουν, όπως πχ, εκείνο το μικρό σπυράκι.
  • Ενδυματολογικά, πες ναι σε μεσάτα μπλουζάκια, ιδανικά με ντεκολτέ. Τόνισε τη μέση σου με μια λεπτή ζώνη. Φόρεσε κάθετες ρίγες και σκούρα χρώματα που κολακαύουν τη σιλουέτα. Γενικά, το μυστικό είναι να τονίσεις ανάλογα τα δυνατά σου σημεία. Άλλωστε στιλ δεν είναι να ακολουθείς τη μόδα, αλλά να προσαρμόζεις τις τάσεις στα μέτρα σου. Κι αν δεν πιστεύεις εμάς που είμαστε γυναίκες, σίγουρα από το στόμα ενός άντρα ακούγεται διαφορετικά!