Χειμερινά Φορέματα = Maxi φορέματα για κάθε ώρα της ημέρας & πώς να τα φορέσεις

Πως να συνδυάσεις το κομμάτι must του καλοκαιριού στη χειμερινή και ακόμα πιο σέξι εκδοχή του.
Χειμερινά Φορέματα = Maxi φορέματα για κάθε ώρα της ημέρας & πώς να τα φορέσεις



Το καλοκαίρι δεν είναι η μόνη εποχή που δοξάζουμε τα maxi φορέματα, καθώς τα χειμερινά μακριά φορέματα αξίζουν ισάξια την προσοχή σου και μία θέση στα μπροστινά ράφια της ντουλάπας σου. Μπορεί η ιδέα ενός maxi φορέματος κάτω από πολλά layers ρούχων στο κρύο του χειμώνα να σε τρομάζει, καθώς καμία γυναίκα δεν θέλει να δείχνει πιο παχιά από ότι είναι αλλά με το σωστό styling μπορείς να δομήσεις το look σου έτσι ώστε να μην πνιγείς από τα βαριά χειμωνιάτικα ρούχα.

Πες ναι στις ζακέτες

Φορώντας ένα μονόχρωμο φόρεμα σε ίσια γραμμή, μπορείς να δημιουργήσεις την αίσθηση πιο λεπτής και ψηλής σιλουέτας αν το συνδυάσεις με μία oversize ζακέτα. Αν είσαι ψηλή επέλεξε απλά trainers ή ballet flats. Στην περίπτωση που θες να δείχνεις ψηλότερη, ένα ζευγάρι chunky ψηλά παπούτσια θα σου δώσει την ώθηση προς τον ουρανό που χρειάζεσαι. Φρόντισε να κάνεις τα μαλλιά σου ένα messy bun έτσι ώστε να δημιουργείς την αίσθηση της πυραμίδας, η οποία δίνει την ψευδαίσθηση του ύψους.

Φόρα ένα ζεστό κορμάκι από μέσα

Τα tank maxi φορέματα μπορεί να είναι ευκολοφόρετα, εύκολα να συνδυαστούν και το απόλυτο πασπαρτού κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου αλλά στα πρώτα κρύα σε κάνουν να κρυώνεις πιο εύκολα λόγω του λεπτού τους υφάσματος. Ακόμα χειρότερα ή γραμμή  τους αγκαλιάζει το σώμα και κάνει τυχόν παχάκια στην κοιλιά ακόμα πιο έντονα. Η ιδανική λύση είναι να φοράς από μέσα ένα θερμικό κορμάκι το οποίο όχι μόνο θα σε κρατά ζεστή αλλά θα δομήσει και τον κορμό σου ώστε τα πιασίματα σου να είναι ομοιόμορφα και σέξυ.

Πες το με ένα jacket

H αλήθεια είναι, ότι αν δεν έχεις ύψος μοντέλου τα μακριά παλτό σου δεν θα κολακεύουν ιδιαίτερα το maxi φόρεμα σου. Και επειδή δεν θες να φαίνεσαι σαν ένας μικροσκοπικός πιγκουΐνος που βγήκε για πότο ένα Σάββατο βράδυ, δοκίμασε να συνδυάσεις το φόρεμα σου με ένα μεσάτο blazer ή ένα biker jacket, τονίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο την μέση σου. Αυτό το look συνδυάζεται ιδανικά με πιο formal φορέματα, αφού το biker jacket θα του δώσει urban στοιχεία.

Πες ναι στα κολάν

Τα maxi φορέματα με see-through λεπτομέρειες, είναι must αλλά εσύ δεν ξέρεις πώς να τα φορέσεις στο κρύο του χειμώνα;  Επίλεξε κολάν με μεγάλα σχέδια, όπως floral, acid print ή τυπώματα. Ολοκλήρωσε το look σου με ψηλά ankle boots και ένα oversized πουκάμισο. Θα δείχνεις stylish, θα δομήσεις σωστά την σιλουέτα σου και θα νιώθεις άνετα όλη τη μέρα.

Φόρα καλσόν με σχέδια

Για να δημιουργήσεις την αίσθηση ότι κάτω από αυτό το επιβλητικό σκούρο φόρεμα υπάρχει μία ντελικάτη σιλουέτα, δοκίμασε να φορέσεις καλσόν με διαφάνειες και σχέδια. Δες τα καλσόν σου σαν αξεσουάρ, τα οποία, όπως τα κοσμήματα, θα κάνουν το στυλ σου να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο. Διάλεξε καλσόν των 20 ή 15 den τα οποία αφήνουν το δέρμα σου να φαίνεται και να δείχνει σέξι.

Βάλε χρώμα

Το ξέρουμε ότι τα πιο πολλά καταστήματα ρούχων ή e-shops, σου προτείνουν σκουρόχρωμα χειμωνιάτικα φορέματα άλλα αν έχεις την επιλογή να φορέσεις άδραξε την ευκαιρία και πρόσθεσε λίγο ζωηράδα στο look σου. Στην περίπτωση των maxi φορεμάτων με prints, πρέπει να προσέξεις να κρατήσεις τα υπόλοιπο σύνολο σε ήπιους τόνους.

Μετέτρεψε το maxi φόρεμα σου σε φούστα

Βρέθηκες το φόρεμα σου και θες να δοκιμάσεις κάτι άλλο σήμερα; Τότε φόρεσε το αγαπημένο σου φόρεμα με ένα χουχουλιάρικο crop πουλόβερ από πάνω. Το φόρεμα θα μετραταπεί αμέσως σε ψηλόμεση μακριά φούστα και εσύ θα έχεις ένα ολοκαίνουριο συνδυασμό να πειραματιστείς. Αν είσαι ψηλή και αδύνατη τότε το crop πουλόβερ θα μπορούσε να αλλάξει με ένα αντίστοιχο σε boyfriend size.