Τα 5 χρώματα που ταιριάζουν ιδανικά σε μελαχρινές

Είσαι μελαχρινή; Μάθε τα χρώματα που σου ταιριάζουν.
Τα 5 χρώματα που ταιριάζουν ιδανικά σε μελαχρινές



Μπορεί τα ξανθά μαλλιά να τραβάνε τα βλέμματα αλλά το ζεστό χρώμα των καστανών μαλλιών αποπνέει κάτι οικείο, γνώριμο και γλυκό. Συνήθως βλέπουμε color guides κυρίως για ξανθιές και κοκκινομάλλες, αφήνοντας απέξω της μελαχρινές, με την δικαιολογία «στο καφέ πάνε τα πάντα»…χμ…

Σίγουρα το καφέ είναι εύκολο χρώμα συνδυαστεί με άλλα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν χρώματα που αν τα φορέσεις πάνω σου θα κάνουν τις μελαχρινές μπούκλες σου να λάμπουν και το πρόσωπο σου να φωτίσει. Προφανώς και παίζει ρόλο και ο κάθε τύπος δέρματος ή το χρώμα των ματιών, σε γενικές γραμμές όμως, μπορείς να βρεις χρώματα πασπαρτού, που θα δώσουν στα looks σου τη λάμψη που χρειάζονται και θα σε κάνουν να δείχνεις ακόμα πιο stylish.

Το φούξια χρώμα

Οι μελαχρινές μπορούν να κάνουν τα φλουό χρώματα να δείχνουν elegant και σέξι. Το φούξια ροζ ταιριάζει σε κοπέλες με καστανά μαλλιά περισσότερο από κάθε άλλο τύπο μαλλιών, κυρίως γιατί το καφέ, κρατάει τις ισορροπίες με τα πιο κοριτσίστικα χρώματα, κάτι που το ξανθό δύσκολα το καταφέρνει.

Το navy μπλε

Σκούρο, κλασικό και πολύ κομψό, το μπλε χρώμα αναδεικνύει τον πλούτο των καφέ μαλλιών χωρίς να σε δείχνει παραπάνω formal από όσο πρέπει. Συνδύασε το με χρυσές αποχρώσεις για να δώσεις περισσότερη λάμψη πάνω σου.

Κίτρινο παστέλ

Ταιριάζει με πιο σκουρόχρωμους τύπους δέρματος, με κατακόκκινο κραγιόν και σκούρο μπλε. Το παστέλ κίτρινο κάνει την ιδανική αντίθεση με τα καστανά μαλλιά και είναι από αυτά τα χρώματα που δεν περιμένεις ότι μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, άφοβα.

Λευκό και κρεμ

Άλλη μία τέλεια αντίθεση για τα καστανά μαλλιά σου και ένα από τα χρώματα που ταιριάζουν τόσο στις μελαχρινές που δεν μπορείς εύκολα να το φανταστείς σε κοπέλες με πιο ανοιχτό χρώμα μαλλιών. Το λευκό είναι καμβάς για να πειραματιστείς με αξεσουάρ σε διάφορα ή μεταλλικές αποχρώσεις.

Έντονο κόκκινο

Το κόκκινο φουστάνι που θα σε κάνει να μοιάζεις με πυρκαγιά, κάτι ήξερε ο στιχουργός του τραγουδιού αφού δεν υπάρχει πιο σέξι χρώμα για μία μελαχρινή από το βαθύ, έντονο κόκκινο.