Έρχεται η χριστουγεννιάτικη σειρά εσωρούχων Fifty Shades Of Grey στα Tesco

ΗE.L. James δίνει στις θαυμάστριές της την ευκαιρία να βγάλουν στην επιφάνεια την Anastasia που κρύβουν μέσα τους.
Έρχεται η χριστουγεννιάτικη σειρά εσωρούχων Fifty Shades Of Grey στα Tesco



Μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ της ταινίας Fifty Shades Of Grey, η E.L. James δίνει στις θαυμάστριές της την ευκαιρία να βγάλουν στην επιφάνεια την Anastasia που κρύβουν μέσα τους, αποκαλύπτοντας τη χριστουγεννιάτικη σειρά εσωρούχων της. Η πρώτη, basic συλλογή λανσαρίστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο και τώρα είναι η σειρά της γιορτινής σειράς Fifty Shades of Grey Lingerie and Sleepwear για γυναίκες να κυκλοφορήσει σταTesco.

«Για τη χριστουγεννιάτικη συλλογή θέλαμε σκοτεινά και αισθησιακά κομμάτια με κάποια παλιομοδίτικα στοιχεία» σχολιάζει η E. L. James, η οποία ήταν παρούσα σε κάθε στάδιο της δημιουργικής διαδικασίας. «Προτιμήσαμε βαθύ κόκκινο και μαύρο για να δημιουργήσουμε μία απαγορευμένη γοητεία και χρησιμοποιήσαμε κεντητά στοιχεία και λεπτομέρειες από μετάξι για να δώσουμε μία πιο γιορτινή και πολυτελή αίσθηση» συμπληρώνει.

Η συλλογή περιλαμβάνει σέξι σετ εσωρούχων, αλλά και πιο άνετες πιτζάμες. «Ο σχεδιασμός της συλλογής ήταν μία οργανική διαδικασία. Ήταν σημαντικό κάθε κομμάτι να συνδέεται με το Fifty Shades, οπότε συμπεριλάβαμε χαρακτηριστικά στοιχεία όπως η μάσκα για τη σειρά Αποπλάνησης» τονίζει η συγγραφέας. Τα μεγέθη της σειράς κυμαίνονται από 32B έως 38DD και το κόστος μεταξύ £5 με £25.