5 Τρόποι για να κάνεις ένα look με κουστούμι να φαίνεται ακόμα πιο σέξι

Συμβουλές για σέξι αγοροκόριτσα.
5 Τρόποι για να κάνεις ένα look με κουστούμι να φαίνεται ακόμα πιο σέξι



Το ανδρόγυνο στυλ είναι trend για μία ακόμα σεζόν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουμε όλες να δείχνουμε tomboys χωρίς κανένα ίχνος θηλυκότητας. Για να επιτύχεις σωστά αυτό το look, θα πρέπει να καταφέρει να δημιουργήσεις μία ισορροπία ανάμεσα στα αγορίστικα στοιχεία και την γυναικεία σεξουαλικότητα.

Σου έχουμε ετοιμάσει μερικά απλά και έξυπνα tips για να καταφέρεις να κρατήσεις την ισορροπία σου.

1.Τακούνια

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα ζευγάρι ψηλές pumps, συνδυασμένες με ψηλόμεσο αντρικό παντελόνι και πουκάμισο σε στενή αυστηρή γραμμή. Θα κάνουν τα πόδια σου να δείχνουν μακρύτερα και την σιλουέτα σου να δείχνει πιο λιγνή.

2.Top σε έντονο χρώμα

Συνδύασε το κουστούμι σου με ένα ελαφρύ top σε έντονο χρώμα που θα κάνει τη διαφορά με το σκουρόχρωμο σακάκι/ παντελόνι. Μπορεί οι άντρες να προσθέτουν φως σε ένα κουστούμι με μία γραβάτα, εμείς οι γυναίκες όμως, μπορούμε να το κάνουμε άνετα με ένα top, χωρίς να ρισκάρουμε στιλιστικά.

3.Κόκκινο κραγιόν και statement σκουλαρίκια

Κάποιες φορές δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο από ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια με ημιπολύτιμες πέτρες για να δείχνεις σέξι. Όσο πιο μεγάλα τόσο το καλύτερο, για αυτό το λόγο μάζεψε τα μαλλιά σου σε ένα ψηλό messy κότσο και άσε τα κοσμήματα να κάνουν την δουλειά τους. Μη ξεχάσεις το κόκκινο κραγιόν για να φωτίσεις ακόμα πιο πολύ το πρόσωπο σου.

4. Βάλε χρώμα

Αντί των κλασικών μαύρων και γκρι κουστουμιών,  διάλεξε ένα σε μπλε ή –αν είσαι ακόμα πιο τολμηρή- σε μπορντό ή κόκκινο χρώμα. Φρόντισε τα υπόλοιπα αξεσουάρ και κοσμήματα να είναι σε ήπιους τόνους, γιατί καμία μας δεν θέλει να δείχνει σαν να έχει ξεπηδήσει από τελενουβέλα της δεκαετίας του 80’.

5.Διάλεξε σέξι γραμμές

Αν θες να δείχνεις πιο θηλυκή φορώντας κουστούμι, διάλεξε ένα top που κανένας άντρας δεν θα φορούσε. Ένα cropped top ή μπλούζες με δαντέλα, διαφάνεια και κοψίματα, μπορούν να αλλάξουν τελείως και την πιο αογρίστικη εμφάνιση.