Η Cara Delevingne μας δίνει μία γεύση από τη mini συλλογή της για την Mulberry

Η Cara Delevingne μας δίνει μία γεύση από τη mini συλλογή της για την Mulberry



Δεν έχει ξεκουραστεί καθόλου τον τελευταίο καιρό –δηλαδή μέχρι και εμείς την λυπούμαστε- παρουσιάζοντας την μία συνεργασία μετά την άλλη, πάντα με επιτυχία και πάντα δείχνοντας τόσο αψεγάδιαστη και τέλεια, που μας κάνει να την ζηλεύουμε.

Λίγο μετά τη παρουσίαση της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας της με τα Topshop, η Cara Delevingne, παρουσιάζει την mini συλλογή της για την Mulberry.

Οι τσάντες είναι στο κλασικό στυλ του γνωστού brand αλλά με ένα παιχνιδιάρικο twist που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα της Delevingne και η αλήθεια είναι ότι τις λατρέψαμε με την πρώτη ματιά.

«Σχεδίασα την Cara bag μου έτσι ώστε να δείχνει κομψή αλλά ταυτόχρονα επιθυμούσα να είναι πρακτική και ευκολόχρηστη όταν ταξιδεύεις» είπε για τα δερμάτινα είδη που σχεδίασε.

«Όσο για τα αξεσουάρ, θέλησα να κάνω κάτι αντίστοιχο και για αυτό το λόγο σχεδίασα τσαντάκια για μεικαπ, passport holders, θήκες για κινητά: είναι όλα πολύ χρήσιμα όταν βιάζεσαι και θέλεις την τσάντα σου σε τάξη. Ολοκληρώνοντας έτσι την κύρια συλλογή, οι οποία έχει επίσης προσωπικά μου στοιχεία».