Τα 10 sites για online shopping που πρέπει να ξέρει κάθε fashionista

Γίνε εξπέρ στο online shopping από σήμερα
Τα 10 sites για online shopping που πρέπει να ξέρει κάθε fashionista



Είτε θες το ιδανικό e-shop για να βρίσκεις τέλειες οικονομικές ευκαιρίες, για να αγοράσεις ένα ακριβό φόρεμα για μία εξαιρετική περίσταση, είτε απλά θες να χαζέψεις ρούχα, ενώ φαντάζεσαι ότι ανεβοκατεβαίνεις του δρόμους του Μανχάταν σαν μία νέα Serena van der Woodsen, σου έχουμε τα καλύτερα online καταστήματα για κοιτάξεις.

Φυσικά και μας αρέσει να ανακαλύπτουμε νέα e-shops και ανεξάρτητα brands, βρίσκοντας κομμάτια που δεν θα μπορέσεις να τα βρεις αλλού αλλά για να ξεκινήσεις σωστά το e-shopping πρέπει να αρχίσεις από τα βασικά και για αυτό το λόγο η παρακάτω λίστα θα σε συστήσει με τα καλύτερα online shops που πρέπει να γνωρίζει κάθε fashionista.

1.The Outnet.com

Όλοι οι γνωστοί Οίκοι Μόδας σε ένα site. Εδώ θα βρεις τα trends για κάθε σεζόν και μοναδικές προσφορές για να αποκτήσεις τα κομμάτια που θες. Αν σου αρέσει κάτι πάρε το αμέσως γιατί οι ευκαιρίες γίνονται ανάρπαστες.

2.Nastygal.com

Το Nasty αντιπροσωπεύει τα edgy κορίτσια που δεν φοβούνται να ντυθούν όπως αυτές θέλουν και να δοκιμάσουν καινούρια trends. Έχει ρούχα για κάθε τσέπη αλλά ετοιμάσου να δεις κομμάτια μακριά από τα συνηθισμένα.

3.Asos.com

Για πολλούς το καλύτερο online shop στον κόσμο. Το asos δεν είναι γνωστό μόνο για την ποικιλία του αλλά και για το γεγονός ότι παρέχει άρτια εξυπηρέτηση πελατών και free shipping για αγορές άνω των 15 ευρώ. Σου προτείνουμε αν δεις κάτι και το θες να το αγοράζεις αμέσως, καθώς ακόμα και αν επιστρέψεις στο e-shop μετά από μισή ώρα, μπορεί να μην βρεις πλέον το κομμάτι που ήθελες –true story, την έχουμε πατήσει!

4.Wildfox.com

Άλλο ένα e-shop για το σέξι κορίτσι που κρύβεις μέσα σου. Τα ρούχα είναι για μεσαία βαλάντια παρόλα αυτά αξίζει την προσοχή σου αφού θα βρεις περίεργα κομμάτια που δεν βλέπεις συχνά.

5.Topshop.com

Το όνειρο των εφηβικών μας χρόνων –εμείς που είχαμε κόλλημα με τι μόδα δηλαδή- ήταν να βρεθούμε στο Λονδίνο και να περάσουμε την μέρα μας μέσα σε ένα Topshop.  Οι καιροί πέρασαν, τα ρούχα του Topshop ακρίβυναν λιγουλάκι, οι stars –βλ. Beyonce- το έχουν κάνει το αγαπημένο τους φτηνό brand και το online shopping φέρνει τον παιδικό μας έρωτα ακόμα πιο κοντά.

6.J.Crew

To brand που άρχισε ως κατάστημα μέσω καταλόγου, έχει γίνει ένα από το πιο chic online shops να ψωνίζεις. Κυρίως για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, λόγω των λίγο τσιμπημένων τιμών του αλλά παρόλα αυτά αν θες ένα καλό φόρεμα για μία ιδιαίτερη περίσταση μην διστάσεις να το επισκεφτείς.

7.Modcloth.com

Ο ναός των απανταχού ρετρό κοριτσιών. Δεν γίνεται να μην κολλήσεις χαζεύοντας τα υπέροχα φορέματα του σε στυλ 50s και 60s. Οι τιμές μπορεί να είναι λίγο παραπάνω από το κανονικό αλλά σου υποσχόμαστε ότι η ποιότητα και μοναδικότητα των σχεδίων θα σε αποζημιώσει για την αγορά σου και με το παραπάνω. Λατρεύουμε την plus size σειρά του.

8.Bohoo.com

Αν θες φτηνά ρούχα και trends που δεν έχουν έρθει ακόμα στη χώρα μας, τότε αυτό είναι το κατάστημα που πρέπει να κοιτάξεις. Σε προειδοποιούμε ότι η ποιότητα μπορεί να κάποια ρούχα να είναι ανάλογη με την τιμή αλλά σε γενικές γραμμές εμείς και οι φίλες μας έχουμε μίνι άκρως ευχαριστημένες με τα πιο πολλά που έχουμε αγοράσει.

9.New Look.com

Στη ίδια κατηγορία με το παραπάνω τα New Look είναι ιδανικά για να αγοράσεις πράγματα που δεν έχεις ξαναφορέσει –δηλαδή που δεν ξέρεις αν σου ταιριάζουν- χωρίς να αγχώνεσαι για τις τιμές και χωρίς να μετανιώσεις ιδιαίτερα κάποια λάθος αγορά. Η ποικιλία είναι μεγάλη αλλά σε περίοδο εκπτώσεων τα κομμάτια καταναλώνονται πολύ γρήγορα.

10.Nordstrom.com

Αν ψάχνεις δώρο για τη μαμά σου φέτος και θες κάτι καλό και μοναδικό, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο κατάστημα. Τα Nordstrom έχουν και μεγάλη ποικιλία στα αντρικά ρούχα… μήπως να κοίταζες κάτι και για το αγόρι σου;