Η νέα σειρά ρούχων των Kendall και Kylie Jenner

Οι πιο μικρές από τις αδερφές Kardashians παρουσιάζουν την καινούρια τους συλλογή ρούχων.
Η νέα σειρά ρούχων των Kendall και Kylie Jenner



Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμασταν διστακτικές για το στυλ των δύο αδερφών, κυρίως γιατί ήμασταν σίγουρες αν όντως είναι τόσο υπέροχα grunge όσο τις βλέπαμε στις street style εμφανίσεις τους. Πιστεύω ότι μετά από αυτή την καμπάνια που ετοίμασαν για την σειρά ρούχων του σε συνεργασία με το brand PacSun, είμαστε σίγουρες ότι η Kendall και η Kylie είναι από τις πιο cool έφηβες εκεί έξω.

Τα ρούχα είναι σκοτεινά και edgy, από αυτά που θα μπορούσες να δεις στα video clips των Charli XCX και Lorde αλλά ταυτόχρονα μπορούν να φορεθούν από άνετα και πιο girly εκδοχές.

«Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στην συλλογή μας για το PacSun, είναι το γεγονός ότι έχουμε καταφέρει να έχουμε μία ισορροπία στο στυλ της καθεμίας μας» ανέφερε το stylish δίδυμο στην US Weekly.

«Η κάθε μία διάλεξε τα αγαπημένα της κομμάτια έτσι ώστε οι fans μας να μπορούν να μπορούν να καταλάβουν ποια κομμάτια αντιπροσωπεύουν το κάθε style»

Η φωτογράφηση της καμπάνιας είναι αρκετά λιτή δημιουργώντας ακόμη περισσότερο την αίσθηση του urban και grunge στοιχείου.

Η συλλογή θα βρίσκεται στο online shop του urban brand PacSun από την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου.