Τα μικρά fashion λάθη που κάνουμε όλες αλλά ποτέ δεν θα παραδεχτούμε

Για να βλέπουμε τα μάγουλα να κοκκινίζουν!



Ακόμα και οι πιο stylish κοπέλες κρύβουν μικρά βρώμικα μυστικά. Όλες κάνουμε μικρά λαθάκια που δεν θα παραδεχτούμε ποτέ και κυρίως θα συνεχίσουμε να τα κάνουμε για καιρό ακόμα γιατί καταβάθος έχουμε το δικαίωμα και εμείς να είμαστε τσαπατσούλες, να βαριόμαστε και να μην έχουμε έμπνευση μία φορά βρε αδερφέ!

Πριν προσπαθήσεις να φέρεις αντίρρηση, σου έχω μαζέψει την λίστα με fashion mistakes που κάνουμε –ΟΛΕΣ- στην καθημερινή μας ζωή και είμαι σίγουρη ότι θα ταυτιστείς με παραπάνω από ένα από αυτά.

Για να δούμε τα μάγουλα να κοκκινίζουν λοιπόν!

Δεν ξεχωρίζω τα ρούχα μου ανάλογα με το χρώμα πριν τα βάλω στο πλυντήριο. Απλά πετάω μέσα δύο-τρεις παγίδες χρώματος και ελπίζω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έχω κρατήσει εσώρουχα από το πρώτο έτος και πολλές φορές όταν ξεμένω τα φοράω και αυτά.

Ψωνίζω φτηνά παπούτσια αλλά ξοδεύω μία περιουσία για να τους βάλω καλά τακούνια.

Τις πιο πολλές φορές δεν διαβάζω καν της ταμπέλες των ρούχων πριν τα βάλω για πλύσιμο… «hand wash only»….πιιιφ…πολύ κούραση ρε παιδί μου

Χειμώνας και χωρίς αγόρι;   Ποιος έχει όρεξη να ξυρίσει πόδια, θα φορέσω καλσόν και κάλτσες μέχρι το γόνατο να δείχνω και σέξι (και να κρύψω και τις τρίχες φυσικά)

Φοράω κάλτσες σε διαφορετικά prints. Είναι στη μόδα…ή απλά βαριέμαια να βρω αυτή που λείπει.

Μπορώ να φορέσω το ίδιο σουτιέν για μέρες…και μέρες…και μέρες…

Για να βγάλω το σκύλο βόλτα απλά φοράω πολλές μπλούζες μαζί μόνο και μόνο για να μην μπω στη διαδικασία να φορέσω σουτιέν.

Έχω βγάλει μία ολόκληρη ιστορία στο μυαλό μου για να έχω πάντοτε μία δικαιολογία να μην φορέσω τακούνια (έχω πρόβλημα με την μέση μου, εντάξει;;;)

Μπορώ να φορέσω τα ίδια ρούχα για δύο συνεχόμενες μέρες όταν δεν πρόκειται να δω τους ίδιου φίλους στη σειρά.