Μόδα Καλοκαίρι 2016: Ethnic - chic style : H τάση του καλοκαιριού που δεν θα αποχωριστείς στιγμή

Το προσωπικό σου στιλθα αλλάξει σε λίγα μόνο λεπτά...
Μόδα Καλοκαίρι 2016:  Ethnic - chic style : H τάση του καλοκαιριού που δεν θα αποχωριστείς στιγμή



Καλοκαίρι σημαίνει ζέστη, ανεμελιά και φυσικά αλλαγή στο στιλ μας. Κάθε ντύσιμο οφείλει να είναι ξεχωριστό, αέρινο και φυσικά άκρως καλοκαιρινό. Μια τάση που έρχεται - φεύγει (και το αντίθετο) είναι το ethnic - chic style και αποκλείεται να μην το αγαπήσεις. 

Ιδιαίτερα prints, γήινες αποχρώσεις και statement κοσμήματα με ethnic διακοσμητικά είναι λίγα από αυτά που πρέπει να έχεις, έτσι ώστε δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά ethnic - chic look.

Εxtra tips για να κάνεις την τάση δική σου!

- Beach forever : Αντικατέστησε το περσινό σου μαγιό με ένα σε ethnic μοτίβο και εντυπωσίασε τους πάντες, τόσο απλό.

- Something nude : Μην πεις όχι στις κλασικές εσπαντρίγιες και ειδικά σε εκείνες που έχουν την απόχρωση του δέρματος. Ταιριάζουν με όλα και είναι super chic.

- Feathers & style :  Με ένα maxi φόρεμα, φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με oversized φτερά και δώσε την ethnic πινελιά που θέλεις 

- Εthnic & casual : Για ένα πιο απλό look, συνδύασε ένα ethnic τοπ με τζιν σορτς ή με παντελόνι και δοκίμασε ένα διαφορετικό στιλ για την καθημερινότητα σου.

- Bag stories : Φαντάσου το καλοκαίρι στο νησί να κρατάς την πιο εντυπωσιακή ethnic τσάντα, φορώντας ένα απλό λευκό maxi φόρεμα.

- Cuff me up :  Ολοκλήρωσε το ethnic outfit σου με ένα statement βραχιόλι στο χέρι. Αν έχει και πέτρες πάνω, ακόμα καλύτερα.

Στην gallery που ακολουθεί, δες όλα τα must-have που θα χρειαστείς! 

Super hot trend για φέτος το καλοκαίρι αποτελούν οι σαγιονάρες κολυμβητηρίου. Εσύ τι λές; Yay or nay;