Μόδα Άνοιξη 2016 : Καιρός για playsuit : Βρες την παιχνιδιάρικη πλευρά σου και δοκίμασε τα πιο girly playsuit

Moνόχρωμα ή με print, θα γίνουν τα αγαπημένα σου κομμάτια...
Μόδα Άνοιξη 2016 : Καιρός για playsuit : Βρες την παιχνιδιάρικη πλευρά σου και δοκίμασε τα πιο girly playsuit



Αγαπημένο κομμάτι της καλοκαιρινής σεζόν, ευκολοφόρετο και girl , δεν γίνεται να λείψει το playsuit από την ντουλαπα σου. Την προηγούμενη εβδομάδα, συζητάγαμε πως μπήκε η άνοιξη,  και χωρίς να το καταλάβουμε βρεθήκαμε το σαββατοκύριακο να κάνουμε ηλιοθεραπεία και την πρώτη μας βουτιά στη θάλασσα.

 Τι έγινε; Μπηκαμε στο καλοκαίρι και δεν το καταλάβαμε; Ελπίζω πως όχι, γιατί αγαπάμε πολύ την άνοιξη και θέλουμε να την εύχαριστηθούμε λίγο παραπάνω. Δεν λέω και το καλοκαίρι το λατρεύουμε , αλλά πως να το κάνουμε η άνοιξη έχει την δική της γλύκα.

Έτσι λοιπόν, γιάτι να μην ντύθουμε λίγο πιο καλοκαιρινά; Γιατί να σκάσουμε , ντε και κάλα επειδή είναι ακόμα Απρίλιος; Κορίτσια βγάλτε τα πόδια και τα χεράκια έξω άφοβα. Τα playsuits είναι ιδανικά για να κάνεις μια girly εμφάνιση από το πρωί εως το βράδυ! Μπορείς να το συνδυάσεις με sneakers ή εσπαντρίγες, και για να μην το κάνεις να φωνάζει summer , συνδύασε το με ωραία ανοιξιάτικα jackets και σου εγγυόμαστε πως θα έχεις ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα!

 Αν πάλι είσαι λίγο πιο τολμηρή , και θες να κάνεις μια βραδυνή έξοδο , φορόντας playsuit , συνδύασέ το πάλι με ένα ωραίο jacket και εντυπωσιακά πέδιλα ή και πλατφόρμες!! Σίγουρα θα είσαι super sexy και θα τραβήξεις τα βλεμματα!! Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο ωραία playsuits , που δεν πρέπει να λοίπουν σίγουρα από την ντουλάπα σου!! Ρίξε μια ματιά στην gallery!!

Στην gallery που ακολουθεί, check όλα εκείνα τα playsuit που πρέπει να φορέσεις ακόμα και σήμερα.

To κίτρινο χρρώμα είναι σέξι και ιδανικό για όλες τις ώρες της μέρας, δες εδώ πως μπορείς να το δοκιμάσεις!