Μόδα Άνοιξη 2016 : Power prints - Αυτή την άνοιξη πρέπει να δοκιμάσεις ΟΛΑ τα prints (+ ρεπορτάζ αγοράς)

Η πιο χαρούμενη τάση, τώρα στη ντουλάπα σου...
Μόδα Άνοιξη 2016 : Power prints - Αυτή την άνοιξη πρέπει να δοκιμάσεις ΟΛΑ τα prints (+ ρεπορτάζ αγοράς)



Άνοιξη χωρίς prints δεν υπάρχει! Έτσι και φέτος παραδοσιακά τα έντονα και ιδιαίτερα μοτίβα έχουν αρχίσει δειλά-δειλά να κάνουν την εμφάνιση τους και σε προσκαλούν για άλλη μια χρονιά να τα φορέσεις και τα βάλεις στη ντουλάπα σου.

Από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ στις εξόδους σου, τα ανοιξιάτικα print στα ρούχα και στα αξεσουάρ σου, θα γίνουν η αγαπημένη σου στιλιστική επιλογή!

Τι να επιλέξεις : Kαι όμως φέτος, όσο και αν δεν μπορείς να το πιστέψεις, όλα τα print είναι hot. Floral με oversized λουλούδια, πολύχρωμα ή ασπρόμαυρα ριγέ, ethnic μοτίβα και γενικά όλα τα anima prints είναι στη μόδα και σε περιμένουν να τα διαλέξεις και να τα κάνεις δικά σου. Ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια, όλα γίνοντα πιο ιδιαίτερα και stylish, μετατρέπωντας κάθε ανοιξιάτικο look σε μοναδικό και χαριτωμένο.

Πως να τα συνδυάσεις : Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να ξεχάσεις τη λέξη όρια. Συνδύασε στο ίδιο look πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους print και κάνε την διαφορά. Φυσικά αν δεν είσαι της fashion ''υπερβολής'', επίλεξε ένα item στο ντύσιμο σου (αρκεί να έχει κάποιο ιδιαίτερο μοτίβο) και άφησε το υπόλοιπο outfit σε ήσυχους τόνους.

Aφού έμαθες τι να επιλέξεις και πως να το φορέσεις, στην gallery που ακολουθεί θα απολαύσεις τα πιο ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ, στα πιο ιδιαίτερα print!

Θες να μάθεις ποια είναι τα 9 φορέματα της άνοιξης που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις; Αν ναι, γρήγορα click εδώ!