Μόδα Άνοιξη 2016 : Trend Alert - 17 μεταλλικά item που θα ανανεώσουν το ανοιξιάτικο look σου στη στιγμή

Shine on...
Μόδα Άνοιξη 2016 : Trend Alert - 17 μεταλλικά item που θα ανανεώσουν το ανοιξιάτικο look σου στη στιγμή



Αν αυτή την άνοιξη ψάχνεις κάτι ιδιαίτερο για να δοκιμάσεις και θέλεις να ανανεώσεις το στιλ σου με απλές κινήσεις, ένα είναι το trend που πρέπει να ακολουθήσεις και δεν είναι άλλο από τα μεταλλικά ρούχα και αξεσουάρ. 

Το μεταλλικό στοιχείο έχει το θετικό να δίνει λάμψη σε κάθε ντύσιμο που θα το προσθέσεις, χωρίς η εμφάνιση σου στο τέλος να είναι '' δεύτερη '' και αδιάφορη.

Τι να επιλέξεις : Διάλεξε ρούχα και αξεσουάρ σε όλες τις μεταλλικές αποχρώσεις, όπως αυτή του χρυσού, του ασημί, του ροζ και του πράσινου. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ σε μια έξοδο με τις φίλες σου, προσπάθησε να εντάξεις μεταλλικές λεπτομέρειες στο καθημερινό σου look ή όχι. Μην φοβηθείς ότι τα μεταλλικά ρούχα ή παπούτσια είναι μια υπερβολική επιλογή, αφού εμείς καθορίζουμε το τελικό αποτέλεσμα. Βάλε στο νου σου την ισορροπία και άσε την φαντασία σου ελεύθερη!

Πως να το συνδυάσεις : 2 τρόποι που μπορείς να δοκιμάσεις το μεταλλικό trend είναι είτε να να επιλέξεις ένα total metallic look (ένα μπράβο σε εσένα που θα τολμήσεις!) ή σε ένα outfit να επιλέξεις ένα ή περισσότερα ρούχα ή αξεσουάρ. Η επιλογή δική σου...

Aφού έμαθες τι να επιλέξεις και πως να τα συνδυάσεις, στην gallery που ακολουθεί, θα δεις όλα τα μεταλλικά ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να βάλεις στη ντουλάπα σου!

Δες εδώ 41 stylish τρόπους για να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου sneakers. Kαι όλα αυτά τα προτείνει η Gigi Hadid!