Άσε τις celebrities να σου δείξουν πώς να δοκιμάσεις το pattern mixing trend

Άσε τις celebrities να σου δείξουν πώς να δοκιμάσεις το pattern mixing trend



Θυμάσαι εκείνες τις εποχές που έπρεπε να ταιριάζουμε τα prints των ρούχων μας προσεκτικά; Με χαρά σε ενημερώνουμε ότι αυτές οι μέρες πλέον έχουν τελειώσει καθώς πλέον το να αναμειγνύεις δεν είμαι στιλιστικό έγκλημα αλλά must.

Χρειάζεται φαντασία, σωστή επιλογή αξεσουάρ και θάρρος για να δοκιμάσεις το νέο trend. Μπορεί στην αρχή να μην τα καταφέρεις και τόσο καλά αλλά η αποτυχία είναι μέσα στο παιχνίδι και είναι αυτή που θα σε μεταμορφώσει σε εξπέρ του είδους.

Στην αρχή φρόντισε να επιλέγεις prints σε παρόμοια χρώματα ή αποχρώσεις ίδιου χρώματος, ώστε να κάνεις την μετάβαση πιο εύκολη. Για να συνηθίσεις, δοκίμασε να συνδυάσεις ριγέ με φλοράλ, ένας από τους πιο συνηθισμένους mix&match συνδυασμούς. Φρόντισε να κρατήσεις το υπόλοιπο σύνολο σε ουδέτερα χρώματα, όπως ένα σκουρόχρωμο παλτό και ένα καλσόν σε σκούρα ματ απόχρωση. Θυμήσου ότι αν θες να παίξεις με τα χρώματα για να ταιριάξεις διαφορετικά prints μαζί, μπορείς να το κάνεις, συνδυάζοντας τα με το βερνίκι τον νυχιών σου, το χρώμα στα σκουλαρίκια σου ή φορώντας μία μικρή τσάντα στο ίδιο χρώμα.

Οι αγαπημένες μας celebrity είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να εμπνευστούμε στον συνδυασμό των prints και για αυτό το λόγο σου έχουμε μαζέψει τις αγαπημένες μας mix&match Hollywood εμφανίσεις για να πάρεις ιδέες.

Ξεκινάμε!