H αναμενόμενη νέα συλλογή των Vans και της Liberty Art Fabrics είναι στη διάθεση σου

H πιο urban συλλογή της σεζόν
H αναμενόμενη νέα συλλογή των Vans και της Liberty Art Fabrics είναι στη διάθεση σου



Πάρε τα skater σου στο χέρι και ετοιμάσου για την πιο urban συλλογή της σεζόν. Η Vans σε συνεργασία με την Liberty Art Fabrics παρουσιάζουν την τέταρτη συλλογή Vans x Liberty για την νέα σεζόν Holiday 2014.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει πέντε μοντέλα Vans σχεδιασμένα με τα μοναδικά περίτεχνα patterns από τα αρχεία της Liberty Art Fabrics. Η συλλογή παρουσιάζει τα Era, Old Skool και Sk8-Hi Reissue στα παραδοσιακά unisex σχέδια καθώς και τα θηλυκά μοντέλα της Vans, το  Αuthentic και το Classic Slip-On σε γυναικεία νούμερα.

 H Vans x Liberty Art Fabrics Holiday collection έρχεται τον Νοέμβριο σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής, στο vans.eu και στο μοναδικό κατάστημα Liberty of London στην οδό Regent.

Αν σκέφτεσαι για το πώς θα συνδυάσεις τα καινούρια σου παπούτσια με τα περίεργα prints, δεν έχεις παρά να τα φορέσεις με το αγαπημένο σου skater dress και ένα biker jacket. Για casual εμφανίσεις συνδύασε τα με skinny jean και oversize πουλόβερ. Μην ξεχνάς ότι τα λαχούρια στα prints της Liberty είναι από τα must της σεζόν.