Τσάντες 2016 : Τrend report - H μόδα φέτος επιτάσσει εκκεντρικές τσάντες (ρεπορτάζ αγοράς)

Οι περιέργοι χρωματικοί συνδυασμοί, οι ιδιαίτερες υφές και σχήματα, πρωταγωνιστούν...
Τσάντες 2016 : Τrend report - H μόδα φέτος επιτάσσει εκκεντρικές τσάντες (ρεπορτάζ αγοράς)



Η αλήθεια είναι ότι εδώ στο #followme αγαπάμε τις τσάντες, μιας και πολύ συχνά και εσύ η ίδια βλέπεις ότι πολλά άρθρα είναι αφιερωμένα στις νέες τάσεις και στα πιο εντυπωσιακά σχέδια. Και αφού είδαμε μαζί, ποιες τσάντες φέτος θα μας απασχολήσουν και στην συνέχεια θα κρατήσουμε, δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουμε έξω από την wish list μας, τις εκκεντρικές τσάντες.

Εκκεντρικές τσάντες, είναι εκείνες που με λίγα λόγια ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα στιλ, σχέδια και χρώματα και κάνουν την διαφορά. Μια ιδιαίτερη τσάντα (είτε backpack, χειρός ή clutch), αρκεί από μόνη της για να μεταμορφώσει ένα look στη στιγμή και να το κάνει πιο stylish και στιλάτο.

Για παράδειγμα, η παρακάτω τσάντα αποτελεί μια εκκεντρική επιλογή, αφού και το χρώμα της είναι έντονο και ιδιαίτερα διακοσμητικά έχει στο πάνω μέρος. Η συγκεκριμένη τσάντα, ταιριάζει ιδανικά με total black look ή με total white look. Στο τέλος άλλωστε η επιλογή είναι δική σου...

(Kάνε click πάνω στην ονομασία της τσάντας και αγόρασε την στην στιγμή)

(Τσάντα Juicy Couture, τιμή : 96,90 ευρώ)

Φέτος οι τάσεις στις εκκεντρικές τσάντες είναι πολλές και μάλλον δύσκολα θα ξεχωρίσεις την αγαπημένη σου. 'Εξυπνα logo, έντονα χρώματα και αποχρώσεις, μοναδικά σχέδια, ιδιαίτερες υφές (όπως οικολογική γούνα), είναι λίγες από τις τσάντες που θα βρεις στα καταστήματα και στα e-shop και δεν υπάρχει περίπτωση να αντισταθείς και να μην αποκτήσεις έστω μια.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα σχέδια, τα οποία θα δεις αμέσως στην gallery που ακολουθεί. Καλές αγορές λοιπόν...

Δες εδώ, τις πιο εντυπωσιακές over-the-knee μπότες! Είναι απλά τέλειες...