Τι είδαμε χτες στην επίδειξη των Celebrity Skin

To dark glam που κέρδισε τις εντυπώσεις.
Τι είδαμε χτες στην επίδειξη των Celebrity Skin



Για μία κόμη χρονιά το catwalk των Celebrity Skin, ήταν εντυπωσιακό και γεμάτο dark glam. Με κυρίαρχα χρώματα το μαύρο και τις nude αποχρώσεις, το γνωστό δίδυμο μας παρουσίασε τις σκοτεινές αέρινες δημιουργίες του χθες στην τελευταία μέρα της AXDW. Γκιπούρ δαντέλες, διαφάνειες των embellished δημιουργιών και ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, όπως τα χειροποίητα τελειώματα, ήταν μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής.

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι οι σχεδιαστές, η συλλογή για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015 έχει τίτλο “Luxurious Grave” και είναι εμπνευσμένη από τα film noir, τις ταινίες του δεξιοτέχνη του τρόμου, Sir Alfred Hitchcock, τα τραγούδια και τους μπαρόκ στιλιστικούς συνδυασμούς της Kate Bush, αλλά και την αισθητική της φθοράς και της απομόνωσης. Μέσα από αυτή τη συλλογή οι Celebrity Skin, θέλησαν να δείξουν την ουσία των πραγμάτων, μέσα από την μεταφορική έννοια του τέλους και της αποσύνθεσης. Η ουσία και αυτό που μένει είναι η αληθινή ομορφιά και αυτό θέλουν να βγάλουν προς τα έξω.

Το δίδυμο Celebrity Skin, πιστό στα μότο του “Dare to Wear” και «Luxury You Can Afford” αποκαλύπτουν μέσα από την deluxe prêt-à-porter συλλογή “Luxurious Grave” την πραγματική γυναικεία φύση.

 

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη