Μόδα χειμώνας 2019 : Oι top τάσεις για τα παντελόνια το φετινό χειμώνα

Τα δερμάτινα και σουέντ παντελόνια,είναι λίγα από εκείνα που θα ξεχωρίσουν...



Αλήθεια, τι σκεφτόμαστε όταν ο καιρός χαλάει και το κρύο κάνει την εμφάνιση του; Μα φυσικά, ότι πρέπει άμεσα να κατεβάσουμε τα φθινοπωρινά - χειμωνιάτικα ρούχα και να αποκτήσουμε κάτι καινούργιο που θα ανανεώσει τόσο την εμφάνιση μας όσο και την γκαρνταρόμπα μας. Ένα item που πραγματικά είναι αναγκαίο για την προστασία από το κρύο και χαρίζει extra στιλ σε κάθε look που το εντάσσουμε,είναι το αγαπημένο παντελόνι.

Πρακτικό και άνετο, έχει την δυνατότητα να συνδυάζεται με πολλά στιλ και ρούχα, μετατρέποντας το στο απόλυτο must-have όλης της σεζόν. Επειδή όμως η μόδα και οι τάσεις αλλάζουν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα παντελόνια αλλάζουν και γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά και stylish.

Όπως είναι φυσικό, οι star του εξωτερικού είναι ένα βήμα μπροστά, όσον αφορά τη μόδα και το στιλ, και έχουν ήδη από πολύ νωρίς δοκιμάσει όλα τα νέα trend στα παντελόνια. Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ένα ιδιαίτερο και στιλάτο παντελόνι αρκεί, για να πάνε το στιλ τους ένα βήμα παραπέρα και να πραγματοποιήσουν ξεχωριστές casual και όχι μόνο εμφανίσεις.

Οι top φετινές τάσεις για τα παντελόνια :

- Τζιν : Σταθερή αξία στη ντουλάπα μας, τα τζιν παντελόνια δεν λείπουν χρονιά από τα trend, απλά κάθε χρονιά φροντίζουν να επιστρέφουν ανανεωμένα και διαφορετικά. Διάλεξε ανάμεσα σε boyfriend, σε τζιν με καμπάνα και σε εκείνα που αγκαλιάζουν το σώμα σου και το κάνουν σέξι και θηλυκό.

- Δερμάτινα : To δέρμα δεν λέει να φύγει από τις τάσεις του χειμώνα. Απέκτησε και εσύ ένα δερμάτινο παντελόνι και φόρεσε το από το πρωί στη δουλειά με ένα απλό πουκάμισο μέχρι το βράδυ σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό sweater. Τώρα το παντελόνι από δέρμα εισχωρεί στο καθημερινό στιλ και το κάνει πιο ιδιαίτερο και εναλλακτικό.

- Σουέντ : To συγκεκριμένο ύφασμα είναι από μόνο του μια από τις πιο μεγάλες τάσεις του φετινού χειμώνα. Έτσι και τα παντελόνια δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν και να μην ντυθούν με το υπέροχο αυτό ύφασμα. Σε boho outfit ή μη, αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία στο σουέντ παντελόνι και να δώσεις ένα φρέσκο αέρα στο look σου.

- Culotte : H ζιπ-κιλοτ θα συνεχίσει να μας απασχολεί αισθητά όλο τον χειμώνα. Σε κλασικό μαύρο χρώμα, σε καφέ σουέντ αλλά και σε μπορντό απόχρωση, για καλύτερο και ισορροπημένο αποτέλεσμα, μην ξεχάσεις να φορέσεις τα ψηλοτάκουνα σου.

- Prints : Tα έντονα μοτίβα και σχέδια δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι! Απόδειξη τα φετινά παντελόνια με print που θα φορέσεις και εσύ τόσο το φθινόπωρο όσο και το χειμώνα. Δώσε μια ιδιαίτερη νότα στο στιλ σου και μην φοβάσαι τίποτα. Συνδύασε το παντελόνι με μοτίβα, με ένα απλό και casual τοπ για να αποφύγεις τις εκάστοτε υπερβολές.

- Φερμουάρ : Ακόμα και τα πιο βαρετά και απλά παντελόνια μπορούν να ανανεωθούν με τα φερμουάρ - διακοσμητικά. Στην στιγμή θα κάνεις την διαφορά στο ντύσιμο σου και θα δεις που δύσκολα θα αποχωριστείς το συγκεκριμένο παντελόνι.

Εσύ ξέρεις ποια πανωφόρια είναι στη μόδα; Αν όχι δες εδώ ποιο σου ταιριάζει ανάλογα πάντα με τον σωματότυπο σου!