Το περιμέναμε πώς και πώς: Συνεργασία Beyonce και Topshop

Η Beyonce και το Topshop θα ντύσουν τα workout μας στο γυμναστήριο.
Το περιμέναμε πώς και πώς: Συνεργασία Beyonce και Topshop



Μία από τις μεγαλύτερες celebrity fans του αγαπημένου βρετανικού brand, Topshop, δεν είναι άλλη από την Beyonce, η οποία δεν παραλείπει σε κάθε street style εμφάνιση της να φοράει ρούχα του αγαπημένου μας Topshop.

H εταιρεία μπορεί να έχει την έδρα της στη Βρετανία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει νούμερο ένα στις προτιμήσεις των celebrities του Hollywood. Από την Cara Delevingne μέχρι την Kate Bosworth, οι stars επιλέγουν το γνωστό brand μαζικής παραγωγής ρούχων για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί αλλά και στην προσωπική τους ζωή. Μετά την Kate –Kate είναι μόνο μία, η Moss- ήρθε η ώρα της Beyonce να γεμίσει τις ντουλάπες μας με ρούχα με την επικείμενη συλλογή της.

Η συλλογή θα αποτελείται από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα έχουν σχέση με το χορό, τη γυμναστική και τα σπορ. Η Beyonce δήλωσε ότι προσμένει και αυτή με αγωνία να αρχίσει η συνεργασία για την παραγωγή της κολεξιόν και ότι λατρεύει το Topshop για τις πρωτοπόρες τους ιδέες, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τις street style εμφανίσεις της. Εκπρόσωπος του Topshop με τη σειρά του δήλωσε ότι η Beyonce είναι από τις πιο σκληρά εργαζόμενες celebrities του χώρου και το γεγονός ότι δίνει τόσες ώρες από την μέρα της στο να ασκείται, γνωρίζοντας τόσο καλά το αντικείμενο, την κάνει την τέλεια εκπρόσωπο για να αναπτύξει την active wear category του brand.

Η συλλογή μπορεί να μην έχει ακόμα όνομα αλλά εμείς ανυπομονούμε από τώρα τι θα φορέσουμε στις γυμναστικές μας εξορμήσεις.