Μόδα χειμώνας 2016 : 30s and fabulous - Oι top τάσεις του φθινοπώρου για τις 30αρες

Από το μακρύ γιλέκο μέχρι τα off-shoulder φορέματα, σίγουρα θα εντυπωσιάσεις...
Μόδα χειμώνας 2016 :  30s and fabulous - Oι top τάσεις του φθινοπώρου για τις 30αρες



Κοντεύεις τα 30 ή διανύεις ήδη την συγκεκριμένη δεκαετία; Τέλεια! Είσαι στην καλύτερη φάση της ζωής σου, αφού γνωρίζεις πολύ καλά τον εαυτό σου και ποια είσαι, και έχεις κατασταλάξει επιτέλους σε ένα στιλ.

Από την εμπειρία σου καταλαβαίνεις εύκολα ότι όσον αφορά το στιλ, η κάθε ηλικία έχει τις δικές της ανάγκες κάτι που αντικατοπτρίζεται άμεσα στις επιλογές σου στο ντύσιμο.

Κάθε εποχή και σεζόν που οι νέες τάσεις κάνουν την εμφάνιση τους, ξεχωρίζεις αμέσως ποιες απευθύνονται σε εσένα και ποιες για παράδειγμα στα έφηβα κορίτσια. Έτσι και τώρα, για να μην μπεις σε αυτή την διαδικασία, θα σου προτείνουμε τις καλύτερες και πιο εντυπωσιακές τάσεις που είναι ιδανικές για τις 30αρες γυναίκες, για τον απλούστατο λόγο ότι μόνο αυτές γνωρίζουν πως να τις αναδείξουν.

Κάθε φορά που επιλέγεις μια τάση, μην ξεχνάς ότι όσο μεγαλώνεις τόσο ομορφαίνεις και πιο έμπειρη στο θέμα του στιλ γίνεσαι.

Aν είσαι λοιπόν και εσύ διανύεις την συναρπαστική δεκαετία των 30, τότε τα trend που ακολουθούν απλά θα τα λατρέψεις :

- Jumpsuit με ενσωματωμένη ζώνη : Chic και εγγυημένη επιλογή επίλεξε ένα μονόχρωμο jumpsuit με ενσωματωμένη ζώνη. Η ζώνη θα δώσει άλλη δυναμική στο look και θα κάνει την εμφάνιση πιο θηλυκή και εντυπωσιακή.

- Μακρύ trench coat : Μπορεί να εχεις δοκιμάσει όλες τις εκδοχές του trench coat αλλά αυτή που θα σου προτείνουμε θα σε εκπλήξει. Δώσε μια ευκαιρία στο μακρύ jacket και κάνε την διαφορά!

- Αμάνικο γιλέκο : Το γιλέκο πια αλλάζει μορφή, γίνεται πιο minimal και μακρύ και μπορείς άνετα να το φορέσεις από το πρωϊ έως το βράδυ. 

- Off-shoulder φορέμα : Μετά το off-shoulder τοπ, το φθινόπωρο θα φορέσεις και το φόρεμα με έξω τους ώμους. Δώσε μια σέξι πινελιά στο στιλ σου και άσε τους άλλους, απλά να σε θαυμάζουν!

- Πουλόβερ-φόρεμα : Σου το είπαμε ξανά, το πουλόβερ-φόρεμα είναι hot τάση. Ανέδειξε το μοναδικά με flat μποτάκια ή λευκά sneakers!

- Tσάντα πουγκί : Άφησε τις oversized τσάντες στη ντουλάπα και κράτησε το πιο στιλάτο πουγκί. Αν σου αρέσει και το boho στιλ, η αγορά έχει εξαιρετικά σχέδια που θα σε εντυπωσιάσουν.

- Κρεμαστά σκουλαρίκια : Kάνε το στιλ σου sexy και chic στο λεπτό με ένα ζευγάρι κρεμαστά σικάτα σκουλαρίκια. Δώσε λάμψη και χαρακτήρα στην συνολική σου εμφάνιση.

 

Δες την gallery που ακολουθεί και διάλεξε το αγαπημένο σου trend!

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Μάθε εδώ, όλα τα fashion item που πρέπει να αποκτήσεις το φετινό φθινόπωρο!