Η νεανική συλλογή του ΣΟΜΦ τη δεύτερη μέρα της 16ης AXDW

​Απλά τη θέλουμε όλη!
Η νεανική συλλογή του ΣΟΜΦ τη δεύτερη μέρα της 16ης AXDW



Συνεχίζοντας δυναμικά για δεύτερη χρονιά το brand SOMF έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην παρουσίαση της νέας του συλλογής για την επόμενη σεζόν στα πλαίσια της 16η Athens Xclusive Designers Week by Coca-Cola light.
 
Πέρυσι το ευρύ κοινό το γνώρισε μέσα από τα printed κολάν και κοντά τοπ που έγιναν ανάρπαστα και must για κάθε fashionista. Φέτος με τα crop top και κολάν ως βασικά στοιχεία του catwalk, την πασαρέλα γέμισαν ανάλαφρες νεανικές δημιουργίες, με laser cut λεπτομέρειες στις αποχρώσεις του γαλάζιου, λιλά, ροζ και φυσικά το πάντα κλασικό κι επίκαιρο μαύρο.
 
Αυτό που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος είναι ότι η σχεδιάστρια  Mariaflora Lehec, απόφοιτος του Central Saint Martin, έχει δουλέψει μαζί με μερικούς από τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας της Βρετανίας και είναι γνωστή για το βραβευμένο blog www.miss-athenes.net, μεταφέροντας την εξεζητημένη και μοντέρνα αισθητική της στις δημιουργίες της. 
 
Αλίμονο, να μην δεις ένα ρούχο της και να μην αναγνωρίσεις ότι είναι δικό της. Επιπλέον, για ακόμη μια φορά μας άρεσε η street chic εμμονή της με τα αθλητικά και τα αθλητικά πλατφόρμες που συνδυάζουν την άνεση με το grunge στιλ. (Και ναι, ακόμα κι όσες τα κοίταξαν με μισό μάτι, στο τέλος παραδέχτηκαν ότι θα τα φορούσαν αυτά τα αθλητικά!).