Trick or Treat: Οι καλύτερες τσάντες για το Halloween…ή και όλο το χρόνο

Αξεσουάρ που εμπνέονται από την αγαπημένη γιορτή των Αμερικανών και γιατί μπορείς να τα φοράς όλο το χρόνο.
Trick or Treat: Οι καλύτερες τσάντες για το Halloween…ή και όλο το χρόνο



Αν δεν έχεις δει ακόμα τους αγαπημένους σου celebrities μασκαρεμένους στην πιο τρελή γιορτή του χρόνου και αν δεν έχεις βρεθεί στη θέση να ζηλέψεις τα ευφάνταστα κουστούμια που φορούσαν οι πρωταγωνιστές του «How I met your Mother», τότε να σου συστήσουμε το Halloween.

To Halloween είναι μία γιορτή, σαν τις δικές μας Απόκριες, η οποία γιορτάζεται από του Καθολικούς –και μη πλέον. Αντίθετα με τις Απόκριες, το Halloween, έχει ως σκοπό να γιορτάσουμε τους Αγίους, θρησκευτικούς μάρτυρες και λοιπούς πιστούς. Όπως λένε και οι μεξικάνοι πρόκειται για την «Dias de los muertos» δηλαδή την ημέρα που τιμάμε τους νεκρούς και για αυτό το λόγο επιλέγουμε τις πιο τρομαχτικές στολές και μεταμφιέσεις.

Εκείνη την ημέρα οι δρόμοι γεμίζουν πιτσιρίκια ντυμένα μάγισσες, ζόμπι, φαντάσματα και σούπερ ήρωες, τα οποία βγαίνουν στους δρόμους για το «trick or treat». Μικρά σκανταλάκια που σε «εκβιάζουν» να τους δώσεις γλυκά και ζαχαρωτά αλλιώς θα σε τρομάξουν με τις τρομαχτικές στολές τους. Η αγαπημένη γιορτή των παιδιών, αφού εκτός από μία τσάντα γεμάτη γλυκά –ποιο παιδί δεν θέλει μία τσάντα γεμάτη γλυκά;- τα εξοικειώνει με πολλές παιδικές φοβίες.

Μπορεί εμείς να μην γιορτάζουμε το Halloween, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει από το να χαζεύουμε τις εποχιακές σειρές αξεσουάρ και ρούχων που ετοιμάζουν όλα τα γνωστά online shops. Πρόκειται για συλλεκτικά κομμάτια τα οποία μπορείς να τα φοράς όλο το χρόνο. Γιατί ποια μπορεί όχι σε ένα πορτοφόλι σε σχήμα καραμέλας;

Μαζέψαμε για σένα τις καλύτερες τσάντες με θέμα το Halloween και να κάνουν τα outfits σου να ξεχωρίζουν όλο το χρόνο.