Electric Blue : To chic χρώμα που θα μεταμορφώσει το στιλ σου είναι εδώ

Η πιο εντυπωσιακή απόχρωση του μπλε στα καλύτερα της...ακόμα να το δοκιμάσεις;
Electric Blue : To chic χρώμα που θα μεταμορφώσει το στιλ σου είναι εδώ



Μπλε ελεκτρικ, το χρώμα που ταιριάζει τόσο στις ξανθιές όσο και στις μελαχρινές γυναίκες επιστρέφει πιο ανανεωμένο ποτέ. Αυτό το τόσο chic και χαρούμενο χρώμα έχει την δυνατότητα να μεταμορφώσει το ντύσιμο σου χωρίς να κάνεις ιδιαίτερη προσπάθεια.

Ειδικότερα από την άνοιξη και μέχρι το καλοκαίρι το βλέπουμε αρκετά συχνά στις βιτρίνες, στα ράφια των καταστημάτων αλλά και τις γυναίκες γύρω μας. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα, τρέξε και απόκτησε οτιδήποτε εσύ θες σε μπλε ελεκτρικ είτε σε ρούχα, αξεσουάρ ή παπούτσια και ξεχωρίσε με μια απλή κίνηση. Μέχρι τότε, δες παρακάτω 3 πιθανούς συνδυασμούς που σίγουρα θα λατρέψεις...

Πιθανοί συνδυασμοί για να ξεχωρίσεις :

- Συνδύασε το μπλε ελεκτρικ με οποιοδήποτε animal print και συγκεκριμένα με το ασπρόμαυρο λεοπάρ. Το αποτέλεσμα θα είναι στιλάτο και κομψό.

- Μπλε ελεκτρικ με ανοιχτό καφέ είναι ένας χρωματικός συνδυασμός chic που αποπνέει μια ηρεμία και ισορροπία. Δοκίμασε το και εσύ, χωρίς πολύ σκέψη!

- Μια κλασική επιλογή και άκρως καλοκαιρινή είναι αυτή του λευκού με το μπλε. Παίξε με τα έντονα παπούτσια και αξεσουάρ και θα κάνεις την διαφορά.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου συνδυασμός;

Δες εδώ, τις πιο εντυπωσιακές τσάντες από μαλλί!