Style guide : Τα 6 maxi φορέματα που πρέπει να δοκιμάσεις το καλοκαίρι

Βoho και ριγέ είναι λίγα από αυτά...
Style guide : Τα 6 maxi φορέματα που πρέπει να δοκιμάσεις το καλοκαίρι



Ένα είναι το ρούχο που μπορείς να φορέσεις το καλοκαίρι και να νιώθεις συγχρόνως άνετη και στιλάτη. Ο λόγος γίνεται για το maxi φόρεμα, το οποίο αποτελεί ένα total outfit από μόνο του και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Τι άλλο να ζητήσουμε δηλαδή;

Φέτος λοιπόν τα μακριά φορέματα δεν θα λείπουν από τη ντουλάπα σου (αλλά και τη βαλίτσα σου), μεταμορφώνοντας το στιλ σου σε λίγα μόλις λεπτά. Επίλεξε κλασικά σχέδια και γιατι όχι ακολούθησε δρόμους πιο ιδιαίτερους, γεμάτο χρώματα και καλοκαιρινά prints. Έτοιμη να μάθεις ποια 6 maxi φορέματα πρέπει να μπουν άμεσα στη λίστα σου;

1. Ριγέ φόρεμα : 

Σε ασπρόμαυρο συνδυασμό ή όχι, ένα ριγέ μακρύ φόρεμα πάντα πρέπει να υπάρχει στη συλλογή σου. Είναι ένα κλασικό κομμάτι που συνδυάζεται με πολλά και διαφορετικά αξεσουάρ αλλά και ρούχα. Σε συνδυασμό με ένα ψάθινο καπέλο, θα δημιουργήσεις τα πιο καλοκαιρινά look.

2. Floral φόρεμα :

To φετινό καλοκαίρι και πάλι θα φορέσεις λουλούδια. Η μόνη διαφορά θα είναι ότι θα επιλέξεις oversized λουλούδια και σκούρο backround. Όλο το στιλ θα θυμίζει κάτι από Ισπανία και Monica Bellucci!

3. Φόρεμα με mini λουλούδια :

Ωραία τα oversized λουλούδια, αλλά και τα μικρά έχουν την χάρη τους. Ένα print με συνεχόμενα λουλούδια, θα δώσουν στη συνολική εικόνα σου μια chic και κομψή πινελιά.

4. Γκρι φόρεμα :

Το γκρι από μόνο του είναι ένα ''χρώμα'' που λατρεύουν όλες οι γυναίκες που αγαπούν το minimal στιλ. Όταν όμως έρχεται η στιγμή να διαλέξεις ένα απλό και casual μακρύ φόρεμα, τότε η πρώτη σου επιλογή πρέπει να είναι το γκρι φόρεμα. Συνδύασε το με λευκά sneakers και με πλατφόρμες!

5. Φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια :

Tρίγωνα, τετράγωνα, κύκλοι κτλ. πρέπει να γίνουν τα αγαπημένα σου σχήματα φέτος το καλοκαίρι. Σε ότι χρώμα και απόχρωση θες, διάλεξε εκείνο το μοτίβο που θα κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη την καλοκαιρινή σου εμφάνιση.

6. Ethnic φόρεμα :

Θες ένα φόρεμα που μπορείς να φοράς όλη μέρα από το πρωί στα σοκάκια του νησιού μέχρι το βράδυ στα μπαράκια; Τότε ένα φόρεμα με ethnic μοτίβο είναι αυτό που χρειάζεσαι. Επειδή από μόνο του αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή, μην επιλέξεις πολλά αξεσουάρ έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι υπερβολικό.

8 τρόποι να φορέσεις την τζιν φούστα σου. Διάλεξε τον αγαπημένο σου συνδυασμό!