Style guide : 10 καθημερινές συνήθειες που έχουν οι stylish γυναίκες

Βλέπεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτά;
Style guide : 10 καθημερινές συνήθειες που έχουν οι stylish γυναίκες



Βλέπεις στιλάτες και καλοντυμένες γυναίκες και απορείς πως τα καταφέρνουν ή ακόμα καλύτερα ποιες είναι οι καθημερινές τους συνήθειες; Αν λοιπόν θες να κοιτάξεις λίγο από την κλειδαρότρυπα τους και μάθεις όλα τα μυστικά σου, διάβασε παρακάτω τις 10 συνήθειες τους (και γιατι υιοθέτησε τις και εσύ) :

1. Διαλέγουν το outfit τους, από το προηγούμενο βράδυ :

Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, διαλέγουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους από τη προηγούμενη νύχτα. Με αυτό τον τρόπο δεν βρίσκονται μπροστά σε εκπλήξεις και ατυχίες, πετυχαίνοντας πάντα το τέλειο look.

2. Δίνουν αρκετό χρόνο στην επιλογή του ντυσίματος τους :

Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, δίνουν extra χρόνο στην προετοιμασία τους. Έτσι έχουν την ευκαιρία να κάνουν πειραματισμούς και αλλάγές της τελευταίας στιγμής.

3. Επιλέγουν τα σωστά εσώρουχα :

Όσο σημαντικά είναι τα ρούχα άλλο τόσο σημαντικά είναι τα εσώρουχα. Διαλέγουν με μεγάλη προσοχή τόσο τα σουτιέν όσο και τα σλιπ, έτσι ώστε να μην διαγράφουν.

4. Εμπνέονται από άλλες στιλάτες γυναίκες :

Όλες μας επιζητούν λίγη έμπνευση έτσι ακόμα και οι στιλάτες γυναίκες μπαίνουν στο instagram, στο pinterest κτλ. για να πάρουν ιδέες για τα επόμενα τους outfit.

5. Ντύνονται ανάλογα με τον καιρό :

Tσεκάρουν τον καιρό πριν φύγουν και στην συνέχεια επιλέγουν πως θα ντυθούν. Έξυπνο;

6. Ντύνονται ανάλογα με την περίσταση :

Θα πάνε σε ραντεβού, σε γάμο ή οπουδήποτε τους καλέσουν; Θα προσαρμοστούν και θα επιλέξουν τα κατάλληλα και τα πιο στιλάτα ρούχα. 

7. Επιλέγουν μόνο ρούχα που τους ταιριάζουν και τους κολακεύουν :

Γνωρίζουν καλά το σωματότυπο τους και ξέρουν ποια ρούχα είναι για την δική τους περίπτωση. Μάλλον τις περισσότερες φορές τα πειράματα δεν είναι ότι καλύτερο.

8. Τραβούν την προσοχή με ένα και μόνο ακριβό κομμάτι :

Mπορεί το ντύσιμο τους να μην αποτελείται από ακριβά πράγματα, αλλά πολλές φορές μπορούν να ξεχωρίσουν φορώντας ένα και μόνο ακριβό item. Aυτο μπορεί να είναι είτε ρούχο είτε κάποιο αξεσουάρ.

9. Φορούν πάντα το τέλειο αξεσουάρ :

Για παράδειγμα, μπορεί με ένα και μόνο statement κολιέ να δημιουργήσουν την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο!

10. Αποθηκεύουν σωστά τα ρούχα τους :

Δεν πετούν από εδώ και από εκεί τα ρούχα τους. Τα κρεμάνε στη ντουλάπα τους ή τα διπλώνουν σωστά έτσι ώστε να μην χάνουν την εφαρμογή τους, ούτε να φθαρούν.

Style guide : 3 πράγματα που πρέπει να προσέχεις στα ψηλοτάκουνα σου!