Style guide : Eίσαι petite; Αυτές οι ολόσωμες φόρμες είναι ιδανικές για το ύψος σου

+ συμβουλές για να τις φορέσεις σωστά...
Style guide : Eίσαι petite; Αυτές οι ολόσωμες φόρμες είναι ιδανικές για το ύψος σου



Δεν είναι το ύψος σου το δυνατό σημείο στην εμφάνιση σου; Μην στεναχωριέσαι, αφού τώρα πια μπορείς να αντιστρέψεις τα πράγματα και μέσω σωστών στιλιστικών επιλογών, να κερδίσεις extra πόντους. Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με ένα must-have item που είναι κατάλληλο για την άνοιξη και το σημαντικότερο είναι ευκολοφόρετο. Ο λόγος γίνεται για την ολόσωμη φόρμα, η οποία μας αρέσει πολύ αφού από μόνη της αποτελεί ένα total look.

Τι γίνεται όμως, αν είσαι petite; Παρακάτω θα μάθεις τι πρέπει να επιλέξεις, πως να το συνδυάσεις και στο τέλος θα διαλέξεις το αγαπημένο σου σχέδιο!

Tι να επιλέξεις : Κάνε την αρχή με μια ολόσωμη φόρμα με οριζόντιες ρίγες, οι οποίες όπως είναι γνωστό δίνουν extra πόντους γενικά στην σιλουέτα. Άλλη μια εξαιρετική επιλογή για να σε ρωτούν όλοι πως ξαφνικά ψήλωσες είναι να φορέσεις μια μονόχρωμη ολόσωμη φόρμα η οποία δίνει την αίσθηση της συνέχειας και κάνει το σώμα σου πιο μακρύ.

- Επίσης μια ολόσωμη φόρμα με έντονο σκίσιμο στο μπροστινό μέρος θα κάνει την σιλουέτα σου πιο ψηλή γιατί απλά ότι extra δέρμα φαίνεται στην συνολική εικόνα δίνει extra πόντους στο ύψος σου. Τέλειο;

Πως να την συνδυάσεις : Όποια ολόσωμη φόρμα και αν επιλέξεις, ένα είναι το μυστικό, ΠΑΝΤΑ μα πάντα να την συνδυάζεις με ψηλοτάκουνα. Με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις την σιλουέτα σου πιο ψιλόλιγνη και θηλυκή. Οι γόβες, τα πέδιλα και οι εσπαντρίγιες πρέπει να μπουν στη λίστα με τις προτεραιότητες!

 

Στην gallery που ακολουθεί, δες τις πιο stylish ολόσωμες φόρμες που θα σου χαρίσουν extra πόντους στο ύψος σου και φυσικά στο τέλος θα δείχνεις εντυπωσιακή.

Έχεις κοιλίτσα; Μην στεναχωριέσαι καθόλου μιας και εδώ θα δεις ποιες φούστες ταιριάζουν απόλυτα στον σωματότυπο σου!