Christmas style : 15 stylish ολόσωμες φόρμες για το πιο εντυπωσιακό γιορτινό look

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τις δοκιμάσεις...
Christmas style : 15 stylish ολόσωμες φόρμες για το πιο εντυπωσιακό γιορτινό look



Είμαστε σχεδόν 1 εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες για τα ρεβεγιόν έχουν αρχίσει για τα καλά. Μέσα στην προετοιμασία αυτή συγκαταλέγεται και η αναζήτηση του τέλειου outfit για τα επίσημα καλέσματα που σίγουρα όλες έχουμε ήδη λάβει.

Κάπου εκεί αρχίζει και η δύσκολη διαδικασία να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει και θα μας κάνει να λάμπουμε σε όποιο πάρτι κι αν το φορέσουμε. Μια έξυπνη και πολύ στιλάτη λύση είναι να δοκιμάσουμε (αν δεν το έχουμε κάνει ακόμα!), μια ολόσωμη φόρμα. 

 Οι εκδοχές που θα συναντήσεις είναι αμέτρητες, με το μαύρο να κάνει και πάλι την διαφορά. Φυσικά μην πεις όχι σε μια ολόσωμη φόρμα γεμάτη με λαμπερές παγιέτες.

Μιας και βρισκόμαστε σε γιορτινό mood, εκμεταλλεύσου αυτό το κλίμα και διάλεξε μια ολόσωμη φόρμα με ιδιαίτερο σχέδιο και κοψίματα. Για παράδειγμα, μια φόρμα με μια ανοιχτή και σέξι πλάτη, αρκεί για να εντυπωσίασεις τους πάντες και να γίνεις η ψυχή των πάρτι.

Αν το αποφάσισες και τα φετινά Χριστούγεννα θέλεις να ξεχωρίσεις φορώντας μια ολόσωμη φόρμα, δες την stylish gallery που ακολουθεί με 15 μοναδικά σχέδια!

Δες εδώ, τα πιο εντυπωσιακά ζιβάγκο για τον φετινό χειμώνα!