Γάμος τον χειμώνα; 4 look για να ντυθείς chic και stylish ως καλεσμένη

Οπλίσου με καλή διάθεση και ιδιαίτερο στιλ...
Γάμος τον χειμώνα; 4 look για να ντυθείς chic και stylish ως καλεσμένη



Χτυπάει το τηλεφώνο και είναι η κολλητή σου και εκεί που μιλάτε ήδη μισή ώρα σου λέει : ''Εσύ τι θα φορέσεις στον γάμο της Μαρίας το Σάββατο''; Εσύ φυσικά έχεις ένα μήνα να ανοίξεις το γραμματοκιβώτιο άρα αγνοείς το προσκλητήριο που σε περιμένει τόσες εβδομάδες.

Το μυαλό σου ήδη έχει γυρίσει χίλιες στροφές και αναρωτιέσαι το θα φορέσεις ως καλεσμένη σε γάμο μέσα στον Δεκέμβρη. Λοιπόν μην αγχώνεσαι, μιας και παρακάτω θα δεις 4 look που είναι ιδανικά για να κάνεις την διαφορά αλλά και να ξεχωρίσεις (για καλό λόγο) στον γάμο της φίλης σου.

1. Ένα κλασικό μαύρο πουλόβερ ταιριάζει τέλεια με μια πλισέ maxi φούστα σε ένα έντονο χρώμα όπως το πράσινο. Για ακόμα πιο κλασικό αποτέλεσμα, διάλεξε ένα ζευγάρι stylish δίχρωμες γόβες.

2. Αν είσαι fan του mix & match ντυσίματος, τότε είσαι ελεύθερη να βάλεις ότι θες εσύ και να θέσεις τα δικά σου προσωπικά στιλιστικά όρια. Το παρακάτω outfit, ας γίνει απλά οδηγός σου...

3. Το floral είναι hot και τον χειμώνα. Ένα super λουλουδάτο φόρεμα, θα δείξει απίστευτο αν το συνδυάσεις με ένα statement παλτό και γόβες σε μεταλλική απόχρωση.

4. Επειδή η παράδοση λέει ότι λευκό χρώμα δεν επιλέγουμε σε γάμο, ένα κόκκινο θηλυκό φόρεμα θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση για το τι πρέπει να φορέσεις. Κάνε την διαφορά και συνδυάσε το με ιδιαίτερα ankle boots.

Φωτογραφίες : Getty, Neil Mockford Alex Huckle.

Δες εδώ, 3 look για να νιώσεις τα Χριστούγεννα ακόμα πιο πολύ!