All star το καλοκαίρι; 3 ιδανικοί τρόποι για να τα συνδυάσεις

Το κλασικό παπούτσι στα καλύτερα του...
All star το καλοκαίρι; 3 ιδανικοί τρόποι για να τα συνδυάσεις



all star είναι αγαπημένα παπούτσια λόγω ότι όσο casual κι αν είναι, είναι μια κλασική επιλογή που ταιριάζει σε όλα τα στιλ και τα ντυσίματα. Τον χειμώνα φοριούνται από το πρωϊ στην δουλειά μέχρι το βράδυ σε έξοδο για ποτό με τις φίλες σου. Άνετα, τα βρίσκεις σε άπειρα χρώματα, έχουν την ιδιότητα να εντάσσονται σε κάθε γούστο χωρίς να φαίνονται παράταιρα.

Το καλοκαίρι όμως τι γίνεται; Τα πράγματα είναι απλά, αφήνεις τα μαύρα all star για τον χειμώνα και τα αντικαθιστάς με το λευκό χρώμα. Το επόμενο βήμα είναι να δεις τους ιδανικούς καλοκαιρινούς συνδυασμούς που ακολουθούν :

 

1. Ποιος είπε ότι το boho στιλ δεν ταιριάζει με τα all star. Φόρεσε το maxi ethnic φόρεμα σου και συνδύασε το με λευκά all star, λευκή τσάντα με κρόσια, κρεμαστά σκουλαρίκια με ethnic επιρροές και φυσικά μην ξεχάσεις γυαλιά ηλίου. Ένα φρέσκο και κομψό look.

(Φόρεμα : Topshop, παπούτσια : All star Converse, τσάντα : Asos, σκουλαρίκια : Topshop, γυαλιά ηλίου : Les Specs)

2. Μια πιο casual επιλογή είναι να διαλέξεις ένα τοπ σε έντονο χρώμα, όπως το κίτρινο και να το συνδυάσεις με μαύρο τζιν σορτς. Ολοκλήρωσε με τα λευκά all star, με μαύρο backpack και γυαλιά τύπου Αviator. Ιδανικό outfit για μια απογευματινή βόλτα.

(Toπ: Topshop, παπούτσια : All star Converse, σορτς: Moto, τσάντα : Η&Μ, γυαλιά ηλίου : Isabel Marant)

3. Αll star παπούτσια το βράδυ. Φυσικά, αν τα φορέσεις με μια maxi φλοραλ φούστα, ένα ιδιαίτερο λευκό τοπ και συνδυάσεις ένα μαύρο τσαντάκι και εντυπωσιακά σκουλαρίκια! 

(Toπ: H&M, παπούτσια : All star Converse, φούστ : Mango, τσάντα : Topshop, σκουλαρίκια : Asos)

Τι λες; Ποιον θα δοκιμάσεις;

Διάβασε εδώ τα 7 λάθη που οι fashion blogger ΠΟΤΕ δεν κάνουν!