6+1 συνήθειες των πιο stylish ανθρώπων

Άραγε το στιλ είναι επίκτητο ή όχι;
6+1 συνήθειες των πιο stylish ανθρώπων



Πολλές φορές όταν βλέπουμε στιλάτους ανθρώπους διάσημους ή μη, σκεπτόμαστε (λανθασμένα!) ότι η εξωτερική τους εμφάνιση, δικαιολογείται στα πολλά χρήματα που έχουν και στα επώνυμα ρούχα που μπορούν και αγοράζουν. Αυτή η σκέψη όμως καταρρίπτεται πλήρως, αν σκεφτούμε πάμπλουτους κύριους και κυρίες που το στιλ τους δεν είναι και το δυνατό τους σημείο.

Θες να μάθεις κάποιες συνήθειες και μυστικά των στιλάτων ανθρώπων που έχουν και γι' αυτό ξεχωρίζουν με τις στιλιστικές τους επιλογές; Παρακάτω θα σου λυθούν όλες οι απορίες και που ξέρεις μπορεί κάποια μέρα να μιλάμε και για το δικό σου στιλ!

1) Δεν μπαίνουν όλη μέρα σε fashion blog και αντιγράφουν από πάνω μέχρι κάτω, μάρκα προς μάρκα τα outfit των fashion blogger :

Δεν λέω ωραία τα blog και όλα αυτά που φορούν αυτά τα fashion girl, αλλά δεν ταιριάζουν όλα τα ντυσίματα σε όλους τους ανθρώπους. Έχοντας γνώμονα πάντα το προσωπικό γούστο πρέπει να γνωρίζεις καλά τι σου πάει και τι σε κολακεύει.

2) Δεν φοβούνται ΚΑΝΕΝΑ κατάστημα – γιατί πολύ απλά μπορούν να διαλέγουν τα σωστά πράγματα :

Tα στιλάτα κορίτσια, όποιο κατάστημα κι αν επισκεφτούν με την αισθητική που τους διακρίνει, επιλέγουν τα πιο ωραία items. Για παράδειγμα, ακόμα και σε ένα μαγαζί για εφήβους, δεν θα αποκτήσει πράγματα που θα επέλεγε η 12χρονη ανιψιά της, αλλά αυτά που θα μπορούσε να ενσωματώσει στο δικό της στιλ.

3) Ξέρουν ακριβώς πως να κάνουν styling στον ευατό τους, με γνώμονα πάντα το προσωπικό τους γούστο :

Mε λίγα λόγια μην σκέφτεσαι πως ντύνονται οι άλλοι και με ποιο τρόπο. Δημιούργησε τα δικά σου μοναδικά look και outfit σύμφωνα πάντα με τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει.

4) Πάντα δείχνουν λιγότερο ''τέλεια'' ντυμένοι από τους υπόλοιπους :

Αν παρατηρήσετε τους πιο στιλάτους ανθρώπους δεν είναι ούτε τέλεια ντυμένοι ούτε too much. Το επιμελώς ατημέλητο ανήκει στην ίδια κατηγορία κάνοντας ακόμα πιο cool το ντύσιμο τους.

5) Καταλαβαίνουν καλά ότι οι επώνυμες μάρκες δεν τους κάνουν περισσότερο cool :

Mπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά οι πιο στιλάτες γυναίκες αλλά και άντρες στον κόσμο, έχουν πηγαίο στιλ γιατί έχουν αυτοπεποίθηση και ξέρουν ότι μια τσάντα των 1000 ευρώ ή παπούτσια των 800 ευρώ δεν θα τους κάνουν ακόμα πιο fashion forward.

6) Δεν είναι ''σκλάβοι'' της μόδας :

Ωραίες οι τάσεις και τα εποχικά trends αλλά δεν χρειάζεται να τρέχεις στα μαγαζιά για να αποκτήσεις οτιδήποτε διαφημίζουν ή προτείνουν οι fashion blogger. Διάλεξε εσύ τι σου ταιριάζει και απόκτησε το!

7) Την ώρα που ντύνονται δεν σκέπτονται ότι πρέπει οπωσδήποτε να είναι στιλάτοι :

Όταν είσαι μπροστά στον καθρέπτη άφησε τον ευατό σου ελεύθερο και μην έχεις συνέχεια στο μυαλό σου πως πάση θυσία πρέπει το τελικό αποτέλεσμα να είναι τέλειο και super stylish.

Chic με φλατ παπούτσια; Αμέ, οι celebrity έχουν τον τρόπο, δες εδώ περισσότερα!