25 plus size φούστες: Tα πιο εντυπωσιακά σχέδια και πως να τις συνδυάσεις

Αγάπησε τις καμπύλες σου και ντύσου πιο stylish από ποτέ...
25 plus size φούστες: Tα πιο εντυπωσιακά σχέδια και πως να τις συνδυάσεις



Ήρθε η ώρα όσες γυναίκες έχουν καμπύλες ή κάποια περιττά κιλά να αγαπήσουν το σώμα τους και να φορέσουν ρούχα τα οποία τους αρέσουν και φυσικά τους αναδεικνύουν. Αν λοιπόν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία τότε πέτυχες bingo αφού σήμερα θα μιλήσουμε για τις plus size φούστες και θα αναλύσουμε ποιες είναι κατάλληλες για εσένα.

Οι τάσεις της μόδας δεν είναι μόνο για τα μοντέλα, μιας και πια σχεδόν όλα τα καταστήματα και e-shop φροντίζουν και έχουν μεγαλύτερα νούμερα από αυτά των κλασικών small, medium και large. Μια από τις εντυπωσιακές και στιλάτες τάσεις για φέτος, είναι ότι οι φούστες (mini, maxi και midi) είναι ιδιαίτερες, θηλυκές και φροντίζουν έξυπνα και stylish να καλύπτουν τυχόν ατέλειες.

Οι φούστες από σουέντ ύφασμα , οι δερμάτινες, εκείνες με κουμπιά, οι wrap, αυτές με διαφάνειες και οι φούστες σε έντονα χρώματα και print, είναι λίγες από αυτές που θα ερωτευτείς και στην συνέχεια θα δοκιμάσεις.

Tι να προσέχεις όταν διαλέγεις μια φούστα :

- Διάλεξε φούστες με κολακευτικές λεπτομέρειες :
Λένε ότι λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και το ίδιο ισχύει για τις φούστες. Δώσε έμφαση σε εκείνες που τα διακοσμητικά και τα μοτίβα θα επιμηκύνουν και θα κάνουν πιο ψιλόλιγνη την σιλουέτα σου. Για παράδειγμα οι κάθετες ρίγες, τα φερμουάρ και το paisley print είναι εκείνα που θα δώσουν το τέλειο αποτέλεσμα.

- Επέλεξε το μήκος που σου ταιριάζει :
Άλλος ένα σημαντικός παράγοντας για να διαλέξεις την τέλεια φούστα είναι να βρεις ποιο είναι το μήκος που ταιριάζει στο δικό σου σωματότυπο. Για παράδειγμα αν έχεις πολύ μυώδη πόδια και έντονες γάμπες, η ιδανική φούστα για εσένα είναι εκείνη που είναι είτε mini είτε maxi. Η midi φούστα, που φτάνει κοντά στις γάμπες σου, θα τονίσει πολύ εκείνη την περιοχή και η τελική εικόνα σου δεν θα είναι αυτή που επιθυμείς.

- Επικεντρώσου στον δικό σου σωματότυπο :
Αν γνωρίζεις καλά το σώμα σου, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρεις ποια φούστα σου ταιριάζει και ποια όχι. Για παράδειγμα, αν έχεις μεγαλύτερους ώμους από τους γοφούς σου, πρέπει να γνωρίζεις ότι οι φούστες με παγιέτες ή με έντονα print, δείχνουν τέλεια πάνω σου. Αν πάλι δεν είσαι σίγουρη, μην σταματάς να δοκιμάζεις μέχρι να καταλήξεις στην ιδανική φούστα.

Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φούστες που είναι φτιαγμένες για όλα τα plus size girls!

Βελούδο is back, δες εδώ τα πιο εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ από το πιο απαλό ύφασμα!