Low budget : Τα 20 πιο girly φορέματα της άνοιξης κάτω από 50 ευρώ

Απόκτησε το δικό σου αγαπημένο και νιώσε πάλι σαν μικρό κορίτσι...
Low budget : Τα 20 πιο girly φορέματα της άνοιξης κάτω από 50 ευρώ



Αγαπημένη άνοιξη, επιτέλους ήρθες και σε ευχαριστούμε πολύ, μιας και βαρεθήκαμε τον μουντό και βροχερό καιρό. Η κατάλληλη ώρα να κατεβάσουμε όλα τα ανοιξιάτικα από τη ντουλάπα είναι τώρα αφού ανυπομονούμε τόσο να δοκιμάσουμε πιο ανάλαφρα ρούχα και να εντάξουμε στην καθημερινότητα τα έντονα και τα χαρούμενα χρώματα που τόσο αγαπάμε.

Και πιο κομμάτι επιλέγουν καθημερινά οι γυναίκες και αποτελεί την δημοφιλέστερη επιλογή τους; Φυσικά το φόρεμα! Είναι η τέλεια λύση για την άχαρη μεταβατική περίοδο μέχρι ο καιρός να γίνει αρκετά ζεστός και εμείς να μην ξεκολλάμε από τα καλοκαιρινά σορτς. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα κάνουμε λόγο για τα girly φορέματα, γι' αυτά που με μια κίνηση κάνουμε το στιλ μας παιχνιδιάρικο και ιδιαίτερο. Και πολλές φορές αρκεί μόνο του σ' ένα look να ξεχωρίσει μιας και δεν θα χρειαστούμε επιπλέον αξεσουάρ.

Φυσικά όταν αναφερόμαστε στα κοριτσίστικα φορέματα, κάνουμε λόγο για αυτά που παίζουν με τα χρώματα αλλά και τις υφές των υφασμάτων. Όλες οι αποχρώσεις τους ροζ, του γαλάζιου αλλά και των prints σε συνδυασμό με επιπλέον βολάν, πιέτες και λεπτομέρειες δαντέλας, δίνουν στο φόρεμα που χαρακτηρίζεται ως girly, όλη την αθωότητα που του αρμόζει. Μέσα στη λίστα με τα ανοιξιάτικα must – have πρέπει να το προσθέστε χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί με απόλυτη σιγουριά θα σας βγάλει από τις δύσκολες μέρες που δεν ξέρετε τι να βάλετε γιατί ως συνήθως τίποτα δεν έχετε και τίποτα δεν σας πάει.

Φέτος την άνοιξη όλες μας θα νιώσουμε και πάλι σαν μικρά κοριτσάκια που ανυπομονούσαμε κάθε φορά να φορέσουμε το πιο γλυκό φορεματάκι μας και μαζί με την παιδική διάθεση, όλοι να ασχολούνται μαζί μας.

Δες εδώ, τα must - have του Απριλίου!