10 μίνι φούστες για την άνοιξη κάτω από 50 ευρώ για σέξι, νεανικές, εμφανίσεις

Αποκαλύψτε τα πόδια σας με στυλ και κομψότητα.
10 μίνι φούστες για την άνοιξη κάτω από 50 ευρώ για σέξι, νεανικές, εμφανίσεις



Μπορεί ο καιρός να αλλάζει συνέχεια, αλλά αυτό δεν μας απαγορεύει να κάνουμε ενδυματολογικές σκέψεις και σχέδια για την ερχόμενη άνοιξη (η οποία να θυμίσω ότι είναι πολύ κοντά). Αυτή είναι η καλύτερη εποχή για να βάλουμε σιγά σιγά τα καλσόν, τα χοντρά ρούχα και ό,τι μας ζεσταίνει... πίσω στο κουτί με τα χειμωνιάτικα.

Αυτή τη φορά θα επικεντρωθούμε σε ένα item που όλες οι γυναίκες λατρεύουμε! Και φυσικά αναφέρομαι στις μίνι φούστες. Η αλήθεια είναι πως πολλές γυναίκες αν και τις ζηλεύουν όταν τις βλέπουν στις φίλες τους, οι ίδιες φοβούνται ακόμα και να τις δοκιμάσουν. Ο μύθος όμως ότι μόνο οι λεπτές γυναίκες μπορούν να τις φορέσουν καταρρίπτεται (αν προσέξεις λίγο στην αγορά σου). Υπάρχουν άπειρες επιλογές και πολλά τρικ για όλους τους σωματότυπους, όλα τα στυλ και κάθε ηλικία. Θυμήσου μόνο ότι αν επιλέξεις μια κλος μίνι φούστα για να καλύψεις τις ατέλειες, θα πρέπει να τη συνδυάσεις με ένα πιο στενό μπλουζάκι για να κολακεύει τη γραμμή σου. 

Αν τα πόδια είναι το δυνατό σου σημείο και έχει κάποια περιττά κιλά στον κορμό, να προτιμήσεις στενή μίνι φούστα και ένα πιο χαλαρό μπλουζάκι (δοκίμασε ένα ανάλαφρο φούτερ που είναι πολύ στη μόδα φέτος) για να κρύψεις κοιλίτσα και παχάκια. Και, ναι, μπορείς να φορέσεις μια πιο νεανική μίνι φούστα ακόμη κι αν έχεις περάσει τα δεύτερα "άντα", αρκεί να αποφεύγεις τα sneakers (too much δεν νομίζεις;). Πειραματίσου, δοκίμασε διαφορετικούς συνδυασμούς και μόλις βρεις αυτό που ταιριάζει στο σώμα σου βγες έξω με αυτοπεποίθηση και χαμόγελο. 

Φέτος, λοιπόν, μπορείς να ανανεώσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου και να επενδύσεις σε μια ή περισσότερες μίνι φούστες και είμαι σίγουρη ότι δεν θα βγεις χαμένη. Είναι από αυτά τα κομμάτια κλειδιά που ό,τι στυλ και αν έχεις άνετα μπορείς να τα εντάξεις στην καθημερινότητα σου αλλά και στις εξόδους σου. Για παράδειγμα μια μινι φούστα με κάποιο ιδιαίτερο print μπορείς το πρωϊ να την συνδυάσεις από πάνω με ένα απλό t-shirt και από κάτω με sneakers και το βράδυ για μια έξοδο απλά να αλλάξεις τα παπούτσια.

Extra tip : Προσοχή στο μήκος και στο υλικό της επιλογής σας γιατί εκτός από μοντέρνες (το νεανικό look πάντα είναι στη μόδα γιατί μας φτιάχνει τη διάθεση-και αρέσει στους άντρες) πρέπει να φαινόμαστε και στυλάτες.