Μόδα Άνοιξη 2016 : 3 stylish τρόποι να φορέσεις τη μαύρη ολόσωμη φόρμα (+ ρεπορτάζ αγοράς)

Το must-have κομμάτι που όλες μας πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας...
Μόδα Άνοιξη 2016 : 3 stylish τρόποι να φορέσεις τη μαύρη ολόσωμη φόρμα (+ ρεπορτάζ αγοράς)



Αν είσαι σε αναζήτηση basic κομματιών, τότε σήμερα θα βάλεις άλλο ένα στη λίστα σου! Ο λόγος γίνεται για τη μαύρη ολόσωμη φόρμα, που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα. Σέξι, κλασική και συγχρόνως στιλάτη, η ολόσωμη φόρμα σε μαύρη απόχρωση, θα σου λύσει τα χέρια, τις στιγμές που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι να φορέσεις. Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι η μαύρη ολόσωμη φόρμα, αποτελεί και ένα total σύνολο!

1. Δοκίμασε ένα total black look, με δυναμικό τρόπο. Για παράδειγμα συνδύασε στη μαύρη ολόσωμη φόρμα με ένα δερμάτινο πανωφόρι και ένα ζευγάρι σέξι μυτερές γόβες. Μια σέξι και εντυπωσιακή επιλογή!

2. Για εσένα που θέλεις κάτι διαφορετικό, επίλεξε μια ολόσωμη loose φόρμα από βελούδο και κάνε την διαφορά φορώντας τα αγαπημένα σου λευκά sneakers. Casual & chic!

3. Δημιούργησε το τέλειο contrast, συνδυάζοντας τη μαύρη ολόσωμη φόρμα με ένα καφέ cropped jacket. Φυσικά μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το outfit με ψηλοτάκουνα σε ένα εντυπωσιακό print.

Kαι αφού είδες πως να φορέσεις τη μαύρη ολόσωμη φόρμα, στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις τις πιο στιλάτες επιλογές που μπορείς να κάνεις!

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

Ανανέωσε το στιλ σου με ένα blazer σε κλασικό σχέδιο ή όχι! Εδώ θα δεις τις επιλογές μας!