Μάθε πως το μάλλινο πουλόβερ δεν θα σου προκαλεί φαγούρα

Χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ...
 Μάθε πως το μάλλινο πουλόβερ δεν θα σου προκαλεί φαγούρα



Μια από τις πιο κλασικές και αγαπημένες συνήθειες που έχουμε οι γυναίκες, μόλις πιάσουν τα πρώτα κρύα είναι να βρούμε και να φορέσουμε τα πιο ζεστά και χουχουλιάρικα πουλόβερ. Oversized ή πιο εφαρμοστά, ταιριάζουν με όλα τα ρούχα μας, μετατρέποντας το πουλόβερ στο απόλυτο must-have του χειμώνα.

Τι κάνεις όμως όταν θες να φορέσεις το αγαπημένο σου πουλόβερ αλλά το αποφεύγεις γιατί σου προκαλεί φαγούρα; Μην ανησυχείς γιατί η λύση σε αυτό το ''πρόβλημα'' είναι ανέξοδη και θα την διαβάσεις αμέσως παρακάτω.

1. Ανακάτεψε σε μια λεκάνη κρύο νερό και λίγες κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι. Έπειτα αναποδογύρισε το πουλόβερ σου και βύθισε το προσεχτικά ώστε να καλυφτεί όλο από το νερό. Άφησε το για 5 λεπτά και μετά στράγγιξε το.

2. Όταν το πουλόβερ είναι ακόμα υγρό, βάλε λίγη ποσότητα conditioner για τα μαλλιά στο χέρι σου και άρχισε να κάνεις ένα ελαφρύ μασαζ. Προσοχή με μαλακό τρόπο, ώστε οι ίνες να μην τεντώνονται και καταστραφούν.

3. Έπειτα άφησε το conditioner να δράσει για 30 λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε το πουλόβερ σου με κρύο νερό. Πίεσε το απαλά για να αφαιρέσεις όλο το νερό, προσέχοντας για να μην χάσει το σχήμα του.

4. Τοποθέτησε το μάλλινο σε μια πετσέτα και άφησε να στεγνώσει επίπεδα χωρίς να το κρεμάσεις. Όταν στεγνώσει πλήρως, δίπλωσε το και βάλτο σε μια πλαστική σακούλα.

5. Τοποθέτησε την σακούλα στην κατάψυξη και άδησε την ένα ολόκληρο βράδυ. Πίστεψε με την επόμενη φορά που θα το δοκιμάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσεις φαγούρα. Το conditioner και το ξύδι κάνει τις ίνες του πουλόβερ πιο μαλακές και εσύ τόσο απλά λες bye bye φαγούρα.

Εκτός από την φαγούρα, σε ενοχλεί και το κρύο; Αν ναι, δες εδώ, 9 stylish γάντια που δεν θα θες να βγάλεις από τα χέρια σου στιγμή!