Πως να φορέσεις το ζιβάγκο χωρίς να θυμίζεις δεκαετία του 80

To πιο κλασικό τοπ, γίνεται μοντέρνο και κομμάτι-κλειδί της ντουλάπας σου...
Πως να φορέσεις το ζιβάγκο χωρίς να θυμίζεις δεκαετία του 80



 Tι να πρωτοπούμε για το ζιβάγκο; Η μπλούζα που μεσουράνησε την δεκαετία του 80' και φορέθηκε από όλες τις γυναίκες, φέτος επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ μιας εκτός από μια άνετη και ζεστή επιλογή μέσα στο χειμώνα είναι και ένα πολύ chic και στιλάτο top.

Αφού όμως βρισκόμαστε στο 2015, το ζιβάγκο δεν θα μπορούσε να μην ανανεωθεί και να μην γίνει ένα από τα πιο μοντέρνα κομμάτια-κλειδιά της ντουλάπας μας. Για να δούμε όμως μαζί πως μπορείς και εσύ να φορέσεις το αγαπημένο ζιβάγκο, χωρίς να φαίνεται ότι έχεις έρθει από το 1980.

1. Παίξε με τις αναλογίες και την ισορροπία :
Φόρεσε ένα στενό ζιβάγκο και συνδύασε το με μια midi φούστα σε Α γραμμή και δημιούργησε μια πιο stylish και ladylike εμφάνιση.

2. Ρίξε ένα φόρεμα από πάνω :
Δοκίμασε το αγαπημένο σου φόρεμα (προσοχή, η λαιμόκοψη του να είναι ψηλή) από μέσα φόρεσε ένα ζιβάγκο που ταιριάζει έστω χρωματικά. Προστασίαα πό το κρύο, με στιλ λοιπόν...

3. Παίξε με τα διαφορετικά υφάσματα :

Που και που, ξέχασε τα μάλλινα και βαμβακερά ζιβάγκο και δοκίμασε άλλα όπως εκείνα με παγιέτες. Έτσι, θα δώσεις άλλη δυναμική και στιλ στο κλασικό τοπ.

4. Layering for ever :

Kάνε την διαφορά και παίξε με το layering όπως εσύ θες. Πάνω από το ζιβάγκο σου, φόρεσε ένα εντυπωσιακό πανωφόρι και μετέτρεψε το στο πιο ιδιαίτερο look σου.

5. Η μονοχρωμία κάνει καλό :

Δημιούργησε ένα σωστό και ισορροπημένο outfit επιλέγοντας ίδιο φόρεμα στο ζιβάγκο αλλά και στο κάτω μέρος. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις ένα πετυχημένο και υπέροχο ντύσιμο!

6. Παίξε με τις αντιθέσεις :

Συνδύασε το ζιβάγκο με τα ρούχα σου, και δημιούργησε μια χρωματική αντίθεση που θα κάνει πιο ιδιαίτερο το στιλ και το εκάστοτε ντύσιμο.

Δες εδώ, ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να πετάξεις ΤΩΡΑ από τη ντουλάπα σου!