Instagram : Πως να φορέσεις τα sneaker σου, σαν να είσαι super model

Μόλις βρήκαμε την επόμενη instagram φωτογραφία σου...
Instagram : Πως να φορέσεις τα sneaker σου, σαν να είσαι super model



Μιλάμε σίγουρα για το πιο hot trend που ήδη από πέρσι έκανε την εμφάνιση του, αλλά φέτος φαίνεται να ξεχωρίζει όσο ποτέ. Φυσικά μιλάμε για τα αγαπημένα sneaker, τα οποία τα έχουμε δει παντού στο λατρεμένο λευκό χρώμα όσο και στις άλλες πιο έντονες και σκουρόχρωμες αποχρώσεις. Πρώτα τα είδαμε να τα δοκιμάζουν οι celebrity και τα ερωτευτήκαμε ακόμα πιο πολύ όταν τα είδαμε φορεμένα από τα πιο διάσημα super model.

Aκόμα και εσύ που δεν έχεις πειστεί και δεν έχεις αποκτήσει το δικό σου ζευγάρι, μια απλή βόλτα στο instagram θα σε πείσει. Παρακάτω θα δεις τα sneaker και τα super model που ξεχωρίσαμε.Enjoy :

1. H Jacquelyn Jablonski συνδυάζει τα λευκά sneaker με ένα ιδιαίτερο τζιν παντελόνι και κάνει την διαφορά (φώτογραφία instagram : @jacquelynjablonski).

2. Η Jordan Dunn, με φόντο τον ουρανό μας δείχνει πόσο καθαρά διατηρεί τα λευκά της αθλητικά (φωτογραφία instagram : @officialjdunn).

3. Η Romee Strijd εντάσσει εντυπωσιακά στο καθημερινό της στιλ τα λευκά sneakers. Super chic (φωτογραφία instagram : @romeestrijd).

4. Η όμορφη Elsa Hosk, με την πρώτη ευκαιρία λατρεύει να συνδυάζει χρωματικά τα ρούχα με τα sneaker (φωτογραφία instagram : @hoskelsa).

5. Η Kendall Jenner βγάζει φωτογραφία με τα απαραίτητα, μια επώνυμη βαλίτσα, μια τσάντα και φυσικά τα άνετα και στιλάτα αθλητικά (φωτογραφία instagram : @kendalljenner).

6. Πόσο ωραία φαίνονται τα sneaker της Sara Sampaio πάνω στο skateboard; (φωτογραφία instagram : @sarasampaio).

7. H Βella Hadid, φαίνεται ότι έχει αδυναμία στα μαύρα από σουέντ αθλητικά και τα συνδυάζει υπέροχα με το κόκκινο χρώμα (φωτογραφία instagram : @bellahadid).

Eσύ τι λες; Θα εμπνευστείς από τα super model και τα sneaker τους;

Δες εδώ, τα 5 style trick που κάνουν οι celebrity για να φαίνονται ψηλότερες!