Fashion test : Δείξε μου πώς κρατάς την τσάντα σου να σου πω τι χαρακτήρας είσαι

Την κρατάς στον ώμo ή χιαστί; Μάθε τι σημαίνει + ρεπορτάζ αγοράς για να διαλέξεις το αγαπημένο σου σχέδιο...
Fashion test : Δείξε μου πώς κρατάς την τσάντα σου να σου πω τι χαρακτήρας είσαι



Όλες οι γυναίκες έχουμε ένα κοινό σημείο. Ποιο είναι αυτό; Φυσικά η αγάπη που έχουμε για τις τσάντες μιας και αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ που δεν χάνει ποτέ την αξία του. Καθεμία από εμάς έχει το αγαπημένο σχέδιο που προτιμά και δεν αποχωρίζεται. Έχεις όμως προσέξει, ότι κάθε φορά κρατάς με συγκεκριμένο τρόπο κάθε τσάντα, ο οποίος σε βολεύει και αισθάνεσαι άνετα;

Ε, λοιπόν με αυτό θα ασχοληθούμε και εμείς σήμερα. Θα αναλύσουμε πως ο τρόπος που κρατάς μπορεί να δείξει τι χαρακτήρας είσαι. Κι όμως! Σε αυτό θα μας βοηθήσουν οι αγαπημένες celebrity, με τις οποίες θα ταυτιστείς με το πως κρατούν τις δικές τους τσάντες. Για να δούμε λοιπόν, το fashion test που ακολουθεί...

1. Tσάντα στον ώμο;

Αν ανήκεις στις γυναίκες που κρατούν τις τσάντες ώμου πιο ελεύθερα (όπως η Taylor Swift) χωρίς να σε νοιάζει να κρέμεται με πιο loose τρόπο, τότε δεν σε νοιάζει ιδιαίτερα το σχέδιο και πως φαίνεται στους άλλους η τσάντα σου. Αυτό που θες, είναι το πρακτικό κομμάτι της τσάντας, και ότι χρειάζεσαι να μπορείς να το έχεις άμεσα.

2. Kρατάς ελαφρώς την αλυσίδα της τσάντας :

Σου αρέσει να κρατάς την τσάντα σου από την αλυσίδα και γενικότερα να την έχεις κοντά στο σώμα σου (όπως η Freida Pinto); H κίνηση αυτή αυτή δείχνει ότι είσαι ντροπαλή, δεν θες να είσαι με πολύ κόσμο και σε μια τσάντα αναζητάς πιο πολύ την πρακτικότητα από την εμφάνιση. Τέλος όταν έχεις την τσάντα σου κοντά στο σώμα σου, νιώθεις σιγουριά για όλη την εικόνα σου.

3. Κρατάς την τσάντα γύρω από τον αγκώνα;

Άλλος ένας δημοφιλής τρόπος είναι αυτός που περνάς την τσάντα γύρω από τον αγκώνα΄(όπως η Reese Witherspoon). Αν και εσύ το κάνεις συχνά, είναι μια ανάγκη δική σου ιεράρχησης και θέλεις στους υπόλοιπους να δείχνεις ότι έχεις δύναμη και κάποιο status. Σου αρέσει να κάνεις γνωστή την υπεροχή σου και οι άλλοι να σε σέβονται.

4. Προτιμάς να κρατάς την τσάντα από τα χερούλια;

Όπως είναι είναι λογικό μια τσάντα με χερούλια δεν μπορείς να την κρατήσεις με άλλο τρόπο. Όμως το γεγονός ότι επιλέγεις τέτοιου είδους τσάντα (όπως η Kendall Jenner), σημαίνει ότι επιζητάς οι υπόλοιποι να σε βλέπουν με μια πιο επαγγελματική ματιά και ότι θέλεις να αναγνωρίζουν ότι είσαι πολύ καλή και τυπική στην δουλειά σου. 

5. Σου αρέσει η τσάντα-χιαστί;

Όπως έχεις παρατηρήσει σχεδόν όλες οι celebrity, φορούν τις κρεμαστές τσάντες χιαστί (όπως και η Jessica Alba). Aυτό σημαίνει ότι δεν αισθάνονται άνετες με τους παπαράτσι και με αυτή την κίνηση νιώθουν ντροπαλές, επιφυλακτικές και λειτουργούν με τρόπο αμυντικό. Έτσι και εσύ, κάθε φορά που είσαι με πολύ κόσμο, θες να είσαι σίγουρη την θέση της τσάντας σου και την τοποθετείς χιαστί.

6. Κρατάς την τσάντα του ώμου με φορά προς τα πίσω;

Όλες οι γυναίκες που φορούν την τσάντα τους με φορά προς τα πίσω (όπως η Gigi Hadid), σημαίνει ότι εκείνη την στιγμή δεν τους νοιάζει η εμφάνιση τους. Αν και εσύ ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία, δεν δίνεις σημασία τόσό στις λεπτομέρειες όσο και στα αξεσουάρ.

Τι λες; Πέσαμε μέσα;