Style guide : 3 stylish τρόποι να συνδυάσεις το λευκό top

Το ιδανικό καλοκαιρινό item της ντουλάπας σου
Style guide : 3 stylish τρόποι να συνδυάσεις το λευκό top



Δεν υπάρχει γυναικεία ντουλάπα που να μην έχει 1 ή παραπάνω λευκά casual τοπ. Κι όμως όσο και αν δεν σου πηγαίνει το μυαλό, ακόμα και το πιο απλό μπλουζάκι μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμο κομμάτι τόσο για τα casual όσο για τα πιο επίσημα look σου. Εκτός από το λευκό top βέβαια θα χρειαστείς φαντασία και καλή διάθεση. Αν πάλι η έμπνευση σου δεν είναι και στα καλύτερα επίπεδα, παρακάτω ακολουθούν 3 ιδανικοί συνδυασμοί και είμαι σίγουρη ότι από σήμερα θα δεις το λευκό τοπ με άλλο μάτι.

1ος τρόπος :

Ψάχνεις ένα outfit που μπορείς να το φορέσεις από το πρωϊ έως το βράδυ αλλά να μην είναι υπερβολικό; Αν ναί, τότε η απάντηση βρίσκεται σε ένα λευκό τοπ, ένα ροδακινί blazer, ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Από αξεσουάρ θα χρειαστείς ένα μαύρο φάκελο και λευκές γόβες. Τόσο απλό αλλά τόσο chic.

2ος τρόπος :

Δεν υπάρχει πιο ιδανική επιλογή για να συνδυάσεις την μαύρη σαλοπέτα σου, από το λευκό τοπ. Δίνει στο λεπτό την casual πινελιά και ποτέ το συγκεκριμένο ντύσιμο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κακόγουστο. Ίσα ίσα είναι κλασικό και άκρως στιλάτο. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, διάλεξε μια πιο επίσημη τσάντα για extra στιλ και ισορρόπησε το όλο σύνολο με μαύρα sneakers.

3ος τρόπος :

Η τελευταίος τρόπος είναι και ο πιο επίσημος και λαμπερός. Συνδύασε το λευκό μπλουζάκι με μια maxi μαύρη φούστα και ολοκλήρωσε με μαύρα strappy πέδιλα. Παίξε με εντυπωσιακά κοσμήματα όπως σκουλαρίκια και βραχιόλια και δώσε την λάμψη που επιβάλλει η επίσημη έξοδος. Simple and chic.

Τέλεια; Eσύ ποιο από τα 3 look θα επιλέξεις; Εγώ πάντως τον τρίτο τρόπο θα τον δοκιμάσω 100%.

Δες εδώ, 9 minimal blogger look που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα.