Ριγέ τοπ : 5 εντυπωσιακοί συνδυασμοί για το καλοκαίρι

Η κλασική μαρινιέρα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα...
Ριγέ τοπ : 5 εντυπωσιακοί συνδυασμοί για το καλοκαίρι



Μη μου πεις ότι δεν έχεις έστω ένα ριγέ τοπ στην γκαρνταρόμπα σου; Είτε είναι πουκάμισο, crop top, t-shirt και loose μπλούζα, αρκούν για να σε βοηθήσουν φέτος το καλοκαίρι να κάνεις τις πιο chic και stylish εμφανίσεις. Από το πρωϊ έως το βράδυ το ριγέ τοπ είναι η ιδανική επιλογή αφού με ευκολία μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους τόσο χρωματικά όσο και στιλιστικά.

Αν δεν έχεις μεγάλο ταλέντο στο να συνδυάζεις ρούχα, τότε πάρε έμπνευση από τους 5 πιθανούς συνδυασμούς που ακολουθούν :

1) Ριγέ τοπ + έντονο χρώμα = 100% επιτυχία! Συνδύασε και εσύ το ριγέ τοπ με κάποιο έντονο χρώμα όπως σε αυτή την περίπτωση το ροζ και δώσε μια pop πινελιά στο look σου.

2) 2 κλασικά κομμάτια σε ένα outfit! Φόρεσε την τζιν σαλοπέτα που είναι και hot trend φέτος και ολοκλήρωσε το ντύσιμο σου με ένα ριγέ τοπ. Το casual look σου θα γίνει πιο στιλάτο στο λεπ΄το.

3) Το ψηλόμεσο παντελόνι είναι ένας εντυπωσιακός τρόπος να δώσεις μια πιο κομψή οπτική στο κλασικό ριγέ τοπ.

4) Print στο print λοιπόν! Συνδύασε την ριγέ μπλούζα σου με την αγαπημένη σου floral φούστα και θα πετύχεις το πιο θηλυκό outfit.

5) Princess Style! Το ριγέ τοπ ταιριάζει απόλυτα με μια midi φούστα από τούλι και σε συνδυασμό με τα πιο εντυπωσιακά πέδιλα θα δημιουργήσεις το πιο πριγκιπικό look.

 

Δες εδώ, γιατί χρειάζεσαι μόνο 37 ρούχα και παπύτσια συνολικά στη ντουλάπα!