Ψωνίζεις από second hand; Αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν

Το shopping γίνεται πολύ πιο ευχάριστο!
Ψωνίζεις από second hand; Αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν



Η αλήθεια είναι πως το να ψωνίζεις από second hand καταστήματα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Το μόνο σίγουρο είναι πως μπορείς να βρεις πραγματικά θησαυρούς σε πολύ καλές τιμές, όπως είναι σορτσάκια με 3€ και μπουφάν με 15€.Για να γίνει όμως η εμπειρία σου όσο πιο ευχάριστη γίνεται και να μην κουραστείς από τη διαδικασία σου μαζέψαμε στο #FollowMe τις καλύτερες συμβουλές για τις αγορές σου.

► Μην πάρεις τσάντα ώμου μαζί σου γιατί θα σε κουράσει. Θα μπλεχτεί συνέχεια με τις εκατοντάδες κρεμάστρες, θα σκύβεις για να δεις κάτι καλύτερα και θα γλιστράει η τσάντα σου... Προτίμησε μια πλάτης ή ένα μικρό τσαντάκι ταχυδρόμου.

► Πάρε τον χρόνο σου γιατί συνήθως σε αυτά τα καταστήματα τα ρούχα δεν είναι και πάρα πολύ οργανωμένα λόγω της ποσότητας και μπορεί να σου ξεφύγει κάτι.

► Δοκίμασε οτιδήποτε σκοπεύεις να πάρεις γιατί στα περισσότερα καταστήματα second hand δεν δέχονται αλλαγές.

► Καλό είναι να έχεις φτιάξει μια λίστα γιατί είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς με τα τόσα ρούχα και να ξεχάσεις τι ήθελες να πάρεις.

► Όταν κάνεις την επίσκεψη σου στο κατάστημα φρόντισε να φορέσεις άνετα ρούχα που βγαίνουν εύκολα. Το πιο πιθανό είναι να μην έχει τα άνετα δοκιμαστήρια που έχεις συνηθίσει με αποτέλεσμα να είναι τόσο στενά που σου φεύγει η όρεξη να ξεκουμπώσεις το φόρεμά σου για να δοκιμάσεις κάτι.

► Προτού αγοράσεις το ρούχο που διάλεξε πρέπει να ελέγξεις οπωσδήποτε αν είναι ελαττωματικό. Είναι πολύ πιθανόν πολλά από τα ρούχα που θα βρεις εκεί να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση.

► Πάντα πλύνε τα ρούχα προτού τα φορέσεις. Και να μην το είχες σκεφτεί μόνη σου σίγουρα θα το σκεφτόσουν μόλις μύριζες το ρούχο. Αν και συνήθως είναι ήδη καθαρά τα ρούχα που αγοράζεις δεν βλάπτει να τα πλύνεις άλλη μία φορά για σιγουριά.

Είσαι έτοιμη για εξόρμηση! Δες ΕΔΩ τα καλύτερα second hand μαγαζιά του κέντρου.