Aδύνατα πόδια και μεγάλη περιφέρεια; Νο prob!

Τα Do και τα Don'ts για να αναδείξεις υπέροχα τις καμπύλες σου!
Aδύνατα πόδια και μεγάλη περιφέρεια; Νο prob!



Η αλήθεια είναι ότι το πρότυπο της πολύ αδύνατης γυναίκας έχει χαθεί και αυτό αποτελεί θετικό παράγοντα για εμάς τις κανονικές γυναίκες που ούτε μοντέλα είμαστε ούτε θα λάβουμε σε κάποιο διαγωνισμό ομορφιάς. Γεγονός είναι ότι σε όλες τις λίστες με τις πιο sexy γυναίκες στον κόσμο, τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν αυτές που είναι χυμώδεις και με καμπύλες. Επίσης πολλές γυναίκες που έχουν λεπτά πόδια και μεγάλη περιφέρεια θεωρούνται ''άτυχες'' κατά κάποιο τρόπο αλλά στο χέρι τους είναι το κάνουν το δυνατό τους σημείο. Θέλει τρόπο όχι κόπο κορίτσια! Και σαν Μεσογειακός λαός που είμαστε οι καμπύλες ήταν και θα είναι το σήμα κατατεθέν μας.

Για να δούμε μαζί τα Do' και τα Don'ts :

DO :

1) Δοκίμασε για αλλαγή να δοκιμάσεις μια ολόσωμη φόρμα, εκτός από hot trend της σεζόν αποτελεί και ένα κομμάτι που μπορεί να αναδείξει με στύλ την σιλουέτα σου και να κρύψει τυχόν ατέλειες.Επένδυσε στο κλασσικό μαύρο χρώμα και παίξε με τα εκάστοτε αξεσουάρ.

2) Εφόσον έχεις αδύνατα πόδια, ανέδειξε τα με κάποιο skinny παντελόνι και από πάνω επέλεξε κάτι όχι τόσο εφαρμοστό για παράδειγμα μια πουκαμίσα ή ένα loose t-shirt.Το οπτικό αποτέλεσμα θα είναι ομοιόμορφο και τα κοπλιμέντα που θα λαμβάνεις σαφώς περισσότερα.

3) Άν είσαι φαν της φούστας σου έχω δύο επιλογές, μπορείς να επιλέξεις σε γραμμή Α ή στυλ skater.Ότι και αν αποφασίσεις από τα δύο στύλ, ένα είναι σίγουρο..θα σμιλέψουν όμορφα την σιλουέτα σου και εσύ συγχρόνως θα είσαι στυλάτη και άνετη.

DON'TS :

1) Πες όχι στις pencil φούστες. Δεν αποτελεί καλή επιλογή για γυναίκες με ιδιαίτερες καμπύλες διότι τονίζει τα σημεία που εμείς δεν θέλουμε οι άλλοι να προσέξουν.

2) Τα ψηλόμεσα παντελόνια πρέπει να να μείνουν για πάντα στην ντουλάπα, δεν βοηθούν καθόλου την σιλουέτα με καμπύλες.

3) Ένα συχνό λάθος είναι η επιλογή ρούχων με οριζόντια ρίγα, δυστυχώς τονίζει πολύ. Αντίθετα κάθετη ρίγα σίγουρα θα σας δώσει έξτρα ύψος και θα δημιουργήσει το εφέ μιας πιο ψιλόλιγνης σιλουέτας.