Το street style της εβδομάδας : Το απόλυτο color blocking look της άνοιξης

Η fashion editor του #followme, σου δέιχνει πως να το πετύχεις...
Το street style της εβδομάδας : Το απόλυτο color blocking look της άνοιξης



Καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι μου, ανυπομονώ τόσο να σας δείξω το σημερινό street style μιας και το αγαπώ ιδιαίτερα. Σε αντίθεση με το προηγούμενο look (θυμηθείτε το εδώ), όπου τα παστέλ χρώματα έκλεψαν τις εντυπώσεις, σήμερα θα σας δείξουμε πως το color blocking θα σας ενθουσιάσει και αυτό με τη σειρά του. Τολμήστε να συνδυάσετε πολλά και έντονα χρώματα σε ένα outfit και δοκιμάστε την πιο διαχρονική τάση.

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Επειδή η άνοιξη δεν μας τα λέει και πολύ καλά και ο ήλιος τις τελευταίες μέρες έχει εξαφανιστεί για τα καλά, σκεφτήκαμε να φέρουμε την άνοιξη και τα όμορφα χρώματα της στο ντύσιμο μας. Να δείτε που ο καιρός θα ζηλέψει το χαρούμενο και φωτεινό outfit και επιτέλους θα κάνει την εμφάνιση της με τον πιο δυναμικό τρόπο.

Θα ξεκινήσω την ανάλυση του look με το κίτρινο – μουσταρδί πλεκτό crop top. Άνετο, με υπέροχη υφή  και η ιδιότητα να φοριέται και από τις δυο μεριές, το κάνει πολύ πρακτικό αφού μπορούμε να το φορέσουμε πολλές φορές και διαφορετικούς τρόπους, χωρίς να γίνεται βαρετό. 

Τώρα όσον αφορά το crop top, το οποίο αποτελεί και must – have της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας, μην το φοβάστε γιατί για όλες τις γυναίκες υπάρχει το τέλειο τοπ, που κολακεύει και αναδεικνύει την σιλουέτα. Αρκεί να το συνδυάσετε σωστά και να μην κάνετε ιδιαίτερες υπερβολές στο υπόλοιπο outfit.

Ο υπέροχος και ιδιαίτερος συνδυασμός του κίτρινου με το μωβ, δίνει στο look μας μια μοναδική αισθητική και ζωντάνια που τόσο χρειαζόμαστε αυτές τις γκρίζες και μουντές μέρες. Γιατι φίλες μου μην ξεχνάτε, εμείς καθορίζουμε το στιλ μας και οι επιλογές που τολμάμε κάνουν ξεχωριστά τα outfit μας, είτε αφορούν την καθημερινότητα, είτε τις πιο επίσημες εξόδους μας.

Η λεπτομέρεια του λευκού φερμουάρ, δίνει μια πιο casual πινελιά στο όλο look και όπως είπα παραπάνω μπορεί να φορεθεί και από μπροστά το crop top. Αυτό άλλωστε αγαπάμε στη μόδα, να παίζουμε με τα ρούχα αλλά και τις λεπτομέρειες τους, βάζοντας πάντα την προσωπική πινελιά και γούστο.

Τι να πω για το μωβ παντελόνι από βισκόζ που μου έκλεψε την καρδιά; Θες ότι αγαπώ αυτή την απόχρωση, θες ότι λάτρεψα την λεπτομέρεια στο πάνω μέρος του παντελονιού που θυμίζει φούστα το έκανε μοναδικό εξαρχής. Αυτή η παιχνιδιάρικη λεπτομέρεια, έδωσε extra στιλ και κομψότητα στο outfit μιας και το ''αυστηρό'' κατά γενική ομολογία παντελόνι, πήρε μια άλλη μορφή και εμείς το είδαμε με άλλο μάτι.

Κάντε και εσείς την διαφορά τη φετινή άνοιξη και επιλέξτε ένα παρόμοιο παντελόνι, ξεφεύγοντας από τα βαρετά και συνηθισμένα μονοπάτια. Αν πάλι δεν θέλετε κάποιο έντονο χρώμα, τα παστέλ και τα nude από την άλλη θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση και εσείς θα πάτε ένα στιλιστικό βήμα πιο πέρα.

Περπατώντας, το παντελόνι παίρνει κυριολεκτικά ζωή, αφού η το extra ύφασμα ή ''φούστα'', ακολουθεί τα βήματα μας και μας χαρίζει έξυπνα τη μοναδικότητα που επιζητούμε σε κάθε outfit μας.

Το μικρό και βολικό κίτρινο τσαντάκι, δεν θα μπορούσε να λείπει, αφού ολοκληρώνει ιδανικά το color blocking look. Και επειδή δεν θέλαμε μια oversized τσάντα να κλέψει την παράσταση, το συγκεκριμένο πρακτικό τσαντάκι αποτέλεσε την πιο κατάλληλη λύση. 

Επίσης, επειδή και το μανικιούρ σε μια γυναίκα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα ακόμα αξεσουάρ, φροντίστε πάντα να είναι περιποιημένα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το ασπρόμαυρο πουα ταίριαξε απόλυτα με το όλο παιχνιδιάρικο look.

Άραγε υπάρχει επιτυχημένο ντύσιμο χωρίς τα κατάλληλα κοσμήματα που θα το ολοκληρώσουν και θα το αναδείξουν υπέροχα; Μάλλον όχι! Και αυτό το καταλάβα, μόλις δοκίμασα το oversized σκουλαρίκι, το οποίο δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω. Βέβαια για μη βγει ένα αποτέλεσμα υπερβολικό, φόρεσα μόνο το ένα, τονίζοντας έτσι πιο πολύ τη μοναδικότητα του.

Τα υπέροχα μαύρα πέδιλα με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, έδωσαν την lady like πινελιά που έλειπε, προσφέροντας με τον πιο από τρόπο, άπειρες δόσεις θηλυκότητας και κομψότητας.

 

Εσείς θα δοκιμάζατε το συγκεκριμένο color blocking outfit;

Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email : toniastyle@yahoo.gr

 

What i wore : 

- Παντελόνι , € 185,00

- Μπλούζα,   €  76,00

- Σκουλαρίκι,  € 22,00

- Tσάντα,      € 106,00

- Παπούτσια, € 209,00

(όλα by Ioanna Kourbella)

Ευχαριστούμε το κατάστημα  5 + me, στο Κολωνάκι (Tσακάλωφ & Ηρακλείτου 14), τηλ. 2103387989), για την διάθεση των ρούχων και των αξεσουάρ αλλά και την υπέροχη φιλοξενία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook εδώ.