Το street style της εβδομάδας : Το total pastel look που θα ερωτευτείς

Η fashion editor του #followme, σου δέιχνει πως θα το πετύχεις
Το street style της εβδομάδας : Το total pastel look που θα ερωτευτείς



Πόσο αγαπώ τη Δευτέρα! Πρώτον γιατί είναι η πρώτη ήμέρα της εβδόμαδας όπου κάθε φορά σηματοδοτεί μια νέα αρχή και δεύτερον είναι η μέρα που σας παρουσίαζουμε το street style της εβδομάδας. Η σημερινή μας πρόταση διαφέρει κατά πολύ από το προηγούμενο street style (θυμίσου εδώ, το boho - rock look) και έρχεται ως το πιο ''γλυκό'' outfit που σας έχουμε δείξει. Ασφαλώς τα παστέλ χρώματα τόσο στα ρούχα όσο και στα αξεσουάρ, έπαιξαν το πιο σημαντικό ρόλο, μιας και έδωσαν επιπλέον χρώμα στους γκρίζους δρόμους της Αθήνας.

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Αρχικά πριν προχωρήσω στην ανάλυση του σημερινού outfit, ήθελα να τονίσω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να δω αυτή την υπέροχη και γεμάτη χρώματα βέσπα και να μην ανέβω. Ταίριαξε υπέροχα με όλο το look και ενσωματώθηκε μοναδικά στο street style που επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε. Έγινα και εγώ μια easy rider που τόσο ήθελα!

Σίγουρα αν έχεις κάνει έστω και μια βόλτα στα καταστήματα θα έχεις παρατηρήσει πως τα παστελ χρώματα φέτος θα μας απασχολήσουν και δύσκολα θα αντισταθούμε στο να αποκτήσουμε παραπάνω από ένα ρούχο ή αξεσουάρ από την συγκεκριμένη τάση.

Άρα όποια από εσάς λατρεύει αυτά τα ''γλυκά'' και τόσο χαριτωμένα χρώματα που θυμίζουν το πιο λαχταριστό ζαχαρωτό του κόσμου, ήρθε η στιγμή που μπορείτε να παίξετε και να ξεχωρίσετε τόσο με το υπέροχο στιλ σας όσο και με την χαρούμενη διάθεση που τα συγκεκριμένα ρούχα ή αξεσουάρ θα σας δώσουν

Τη μπλούζα με το baby blue χρώμα με πρωταγωνιστή, το ροζ φλαμίνγκο, την ερωτεύτηκα αμέσως αφού εκτός από την υπέροχη υφή και ποιότητα, ο συνδυασμός αυτών των δύο χρωμάτων είναι ονειρεμένος. Επίσης το συγκεκριμένο loose τοπ εκτός από άνετο και stylish, αποτελεί ιδανική λύση αυτές τις μέρες, μιας και ο καιρός ακόμα είναι αναποφάσιστος.

Το θετικό στοιχείο αυτής της τάσης είναι ότι δύσκολα θα κάνεις κάποιο στιλιστικό λάθος σ' ένα outfit που θα επιλέξεις περισσότερο από ένα παστέλ χρώμα. Κι αυτό συμβαίνει διότι δεν κάνουμε λόγο για έντονα χρώματα αλλά για αυτά που κινούνται σε πιο απαλούς και γλυκούς τόνους.

Έτσι και εγώ δεν θα μπορούσα να πράξω αλλιώς και δεν φοβήθηκα να προσθέσω αυτό το ιδιαίτερο λουλουδένιο κολιέ, το οποίο έδωσε μια φρέσκια και συγχρόνως chic πινελιά. 

Είναι γεγονός ότι ένα look δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αν δεν επιλέξεις την σωστή τσάντα ή clutch. Δε μπορούσα να σκεφτώ άλλη πιθανή επιλογή σε αυτό το outfit από αυτό το μοναδικό γαλάζιο τσαντάκι σε στιλ φακέλου με την λεπτομέρεια της πλέξης του μπαμπού να το καθιστά μοναδικό.

Το παντελόνι του look δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τα παστέλ χρώματα μιας και ταίριαξε άψογα με το ροζ φλαμίνγκο του τοπ. Η slim εφαρμογή του και το ελαστικό ύφασμα ανέδειξε την σιλουέτα μου, κρύβοντας τυχόν ατέλειες.

Πείτε μου και εσείς ειλικρινά τώρα, τι θα κάνατε αν συναντούσατε αυτές τις ''φραουλένιες'' πλατφόρμες; Είμαι σίγουρη ότι θα τις δοκιμάζατε και εσείς χωρίς δεύτερη σκέψη διότι εκτός από την girly και παιχνιδιάρικη διάθεση που εμπνέουν, τα αντρικά και όχι μόνο βλέμματα δύσκολα θα φύγουν από πάνω σας.

Τα παστέλ χρώματα φέτος θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός σας που δύσκολα θα αποχωριστείτε από τα καθημερινά και γιατί όχι πιο επίσημα outfit σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τα χρώματα που σας αρέσουν και ταιριάζουν στο στιλ και στην επιδερμίδα σας και να δημιουργήστε τα πιο ευφάνταστα και χαρούμενα looks την φετινή άνοιξη.

 

Εσείς θα δοκιμάζατε το συγκεκριμένο outfit;

Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email : toniastyle@yahoo.gr

 

What i wore : 

- Παντελόνι Access, € 77,00

- Μπλούζα Wildfox, € 297,00

- Kολιέ Passion Alley, € 140,00

- Tσάντα Passion Alley, € 95,00

- Πλατφόρμες Vasia Tzotzopoulou, € 185,00

Ευχαριστούμε το κατάστημα Passion Alley - Vasia Tzotzopoulou, στο Κολωνάκι (Ξάνθου 5, τηλ. 2107254765), για την διάθεση των ρούχων και των αξεσουάρ αλλά και την υπέροχη φιλοξενία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook εδώ.