Το street style της εβδομάδας : Ντύσου και εσύ σαν μια star του Hollywood

Η fashion editor του #followme σας δείχνει πως..
Το street style της εβδομάδας : Ντύσου και εσύ σαν μια star του Hollywood



Βρισκόμαστε ακόμα στον απόηχο των Oscars και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς παρά να εμπνευστούμε από τον λαμπερό αυτό θεσμό, προσθέτωντας extra glamour πινελιές στο 1ο street style που σας παρουσιάζουμε από τον φακό του followme.gr. 

Fashion Editor: Τόνια Παπαμιχαλοπούλου

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσσαρη

Ποιος είπε ότι μόνο οι χολιγουντιανές πρωταγωνίστριες επιτρέπεται να ντύνονται λαμπερά στο κόκκινο χαλί; Και εμείς μπορούμε κορίτσια απλά πρέπει να το τολμήσουμε. Έστω μια φορά στην ζωή σου, βγες από τα συνηθισμένα όρια, ντύσου λαμπερά και νιώσε όπως μια star του Hollywood. Γιατί όλες αξίζει να αγαπάμε τον εαυτό μας, το σώμα μας, να έχουμε αυτοπεποίθηση και αυτό να βγαίνει προς τα έξω. 

Εγώ προσωπικά το τόλμησα και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Η εμπειρία να περπατάς στους πλακόστρωτους δρόμους του Κολωνακίου, ντυμένη με μια oversized μπλε ονειρεμένη τούλινη φούστα πάνω σε υπέρκομψες γόβες, είναι μοναδική. Για λίγες ώρες μπήκα σ'έναν ρόλο και δεν ήθελα με τίποτα να αποχωριστώ τα συγκεκριμένα ρούχα και αξεσουάρ. Με το που αντίκρυσα και άγγιξα αυτή την απαλή τούλινη φούστα, την ερωτεύτηκα στην στιγμή και δεν υπήρχε περίπτωση να μην τη φορούσα. Από πάνω διάλεξα να την συνδυάσω με ένα τοπ σε στυλ μαρινιέρας για μια πιο casual νότα στο outfit!

Το υπέροχο σκουλαρίκι φίδι, αποτέλεσε το μόνο κόσμημα σε όλο look, μιας και οτιδήποτε άλλο συν θα το επισκίαζε και δεν το ήθελα αυτό, γιατί αποτελεί ένα μοναδικό κομμάτι ( extra tip : αν επιλέξετε ένα τόσο ιδιαίτερο σκουλαρίκι καλό θα ήταν να μαζέψετε τα μαλλιά σας ψηλά, για να το αναδείξετε καλύτερα και μην χαθεί στον όγκο των μαλλιών σας)

Και επειδή η κύρια εμπνευσή μας είναι η λάμψη του Hollywood, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα λαμπερό κομμάτι από το outfit. Το χρυσό τσαντάκι με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες έδωσε έναν άλλο αέρα και αναβάθμισε την εμφάνιση με μια κίνηση. 

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτές τις γόβες. Ασπρόμαυρες, με χρυσές λεπτομέρειες μπορούμε να τις αποκαλέσουμε επιτομή της γυναικείας φινέτσας (+ η λεπτομέρεια να φαίνονται τα ακροδάχτυλα χαρακτηρίζεται πολλές φορές ως σέξι, ιδιαίτερα από τους άνδρες!) 

 Η μπλε ζώνη στη μέση, έδεσε όλο το σύνολο τόσο χρωματικά όσο και στυλιστικά και σαν κομμάτι κλειδί δεν θα μπορούσε να λείπει από το outfit, μιας και εκτός από διακοσμητική, μπορεί να μαζέψει και τυχόν περιττά κιλάκια.

 

Εσείς θα δοκιμάζατε το συγκεκριμένο outfit;

Περιμένω εντυπώσεις, ερωτήσεις και συμβουλές στο email : toniastyle@yahoo.gr

 

What i wore : 

- Τούλινη φούστα Vasia Tzotzopoulou,  350,00

- Top μαρινιέρα Passion Alley, € 58,00

- Zώνη ARN, € 105,00

- Χρυσό τσαντάκι Passion Αlley, € 125,00

- Γόβες Stathis Samantas, € 370,00

- Σκουλαρίκι φίδι Vasia Tzotzopoulou,  240,00

 

Ευχαριστούμε το κατάστημα Passion Alley - Vasia Tzotzopoulou, στο Κολωνάκι (Ξάνθου 5, τηλ. 2107254765), για την διάθεση των ρούχων και των αξεσουάρ αλλά και την υπέροχη φιλοξενία.